Politic

Senatorul Eugen Pîrvulescu a discutat cu ministrul Marcel Boloș despre necesitatea investițiilor în județul Teleorman

La începutul săptămânii, președintele PNL Teleorman și senatorul Eugen Pîrvulescu a avut o întâlnire cu Marcel Ioan Boloș, ministrul Investițiilor și Proiectelor Europene. “Pentru mine a fost o surpriză plăcută să constat că omul care conduce un minister atât de important muncește mai mult decât ceea ce noi numim “zi lumină”, a scris senatorul liberal de Teleorman pe rețelele de socializare.

Acesta a mai comunicat că, printre subiectele abordate cu ministrul Boloș, s-a numărat necesitatea investițiilor în județ și a implementării cât mai multor proiecte cu finanțare europeană, dar și faptul că Marcel Boloș a acceptat invitația senatorului Pîrvulescu de a vizita județul Teleorman: “Am discutat despre necesitatea investițiilor în județul Teleorman și despre proiectele eligibile ce pot fi realizate din fonduri europene. Este ceea ce mi-am propus pentru anul 2023, voi sprijini primarii liberali cu absolut tot ce îmi stă în putere, pentru accesarea tuturor finanțărilor puse la dispoziție de Uniunea Europeană.

Domnul ministru Marcel Boloș a fost deschis dialogului și a acceptat fără rezerve invitația mea de a vizita județul Teleorman, în prima jumătate a lunii februarie, unde va discuta personal cu primarii noștri și le va oferi sprijin în vederea accesării fondurilor europene disponibile.

Un alt subiect foarte important pentru comunitate a fost proiectul demarat de Apa Serv în Teleorman, proiect ce trenează de ani buni și care ar rezolva, în multe localități din județ, problema apei și a canalizării.

Ministrul Marcel Boloș m-a asigurat că acest proiect va fi semnat și ne va ajuta cu soluții care să permită implementarea, în cel mai scurt timp”.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.