Politic

Senator Dănuț Cristescu: NU există scuze, explicații, indulgență atunci când alegi să conduci o mașină sub influența drogurilor și a alcoolului! / Declarație de presă

Anul trecut, am semnat și susținut la Senat o propunere legislativă potrivit căreia în cazul accidentelor generatoare de pierderea vieții victimei, cauzate de conducători auto fără permis, băuți sau drogați, executarea pedepsei aplicate să nu mai poată fi suspendată (închisoare cu executare).

Spuneam că este un prim pas pentru a reduce numărul persoanelor care se urcă la volan fără permis, băute sau sub influența stupefiantelor și, implicit, numărul de accidente provocate de acestea.

Propunerea a fost făcută de colegul meu senator, Robert Cazanciuc, legea este promulgată și este în VIGOARE.

NU există scuze, explicații, indulgență atunci când alegi să conduci o mașină sub influența drogurilor și a alcoolului! De la cei care fac așa și până la toți cei care au datoria de a sancționa toți trebuie să plătească pentru moartea oamenilor nevinovați.

Iar dacă, pentru crima din stațiunea 2 Mai, ministrul de Interne a decis să trimită corpul de control pentru a ancheta situația în teren, atunci, primul lucru care trebuie cercetat este toleranța polițiștilor față de șoferul care a produs acest accident extrem de grav.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.