Sport

Selecţie sportivi – Doi teleormăneni incluşi în Selecţionata regională ’99

În această perioadă, FRF desfăşoară o serie de acţiuni de selecţie a sportivilor pentru diferite categorii de vârstă, pentru stabilirea echipelor regionale din ţară, din cadrul cărora se vor desemna loturile finale al echipelor naţionale pe fiecare categorie de vârstă. O acţiune de acest gen a avut loc pentru sportivii născuţi în anul 1999, la care au participat şi cinci jucători din Teleorman, de la cluburile CSS Alexandria, Phoenix Alexandria şi Atletico Roşiorii de Vede. Aceştia, alături de jucători din alte patru judeţe, au contribuit la desemnarea selecţionatei regionale Sud-Muntenia.

După parcurgerea câtorva etape de selecţie, doi dintre jucătorii teleormăneni, Dan Izvoranu şi Cristi Maria, de la CSS Alexandria (antrenor Gabriel Lungu) au fost opriţi pentru următoarele acţiuni ale selecţionatei regionale. “Personal mă bucur pentru că am reuşit să avem doi jucători selecţionaţi, pentru că a fost o concurenţă serioasă la această acţiune. Au fost sportivi din judeţe puternice, cu o şcoală de fotbal de tradiţie, iar pentru noi este onorabil că am reuşit să ne remarcăm la acest nivel”, a punctat prof. Gabriel Lungu. Acesta a precizat faptul că în data de 10 aprilie a.c. (miercuri), selecţionata regională Sud-Muntenia, care este coordonată de antrenorul federal Mihai Ianovschi, va juca împotriva echipei similare din Moldova, iar pentru acest joc au fost selecţionaţi doar 18 sportivi, între care şi cei doi alexăndreni.

Selecţionara regională Sud-Muntenia, formată din sportivi născuţi în anul 1999, cuprinde sportivi din judeţele Argeş, Prahova, Dâmboviţa, Buzău şi Teleorman.

(B.P.)

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.