Economie

Selecţie pentru ocuparea unor posturi domeniul hotelier-gastronomic în Germania

Monica DUMITRESCU

Eures România dispune de 69 de posturi pentru lucrătorii calificaţi în domeniul hotelier – gastronomic, care doresc să desfăşoare o activitate sezonieră în Germania, pentru care se va organiza selecţie la Braşov în zilele de 27 şi 28 august 2014.

Centrala de Mediere a Străinilor şi Specialiştilor ZAV Bonn oferă locuri de muncă pentru următoarele meserii: bucătar – 18 posturi;ospătar/personal servire clienţi – 15 posturi;recepţioner – 15 posturi;ajutor în industria gastronomiei de sistem – 15 posturi;manager restaurant/personal serviciu organizare banchet – 6 posturi.

Pentru ocuparea posturilor de bucătar, ospătar şi ajutor în industria gastronomiei de sistem sunt solicitate persoane care au calificare profesională încheiată, experienţa în domeniu şi cunoştinţe bune/foarte bune de limba germană (nivel A2 – B1/B2).

Pentru posturile de recepţioner şi manager restaurant/personal serviciu organizare banchet, angajatorii germani solicită persoane care au atât cunoştinţe foarte bune de limba germană, nivel C1 – C2, cunoştinţe bune de limba engleză, nivel B2, calificare şi experienţă în domeniu. Angajarea se face pe o perioadă cuprinsă între 6 luni şi 1 an, cu posibilitate de prelungire, în funcţie de angajator, începând cu luna septembrie 2014. Salariul oferit este de 1400 – 2200 euro brut/lună (în funcţie de tarifele în domeniu şi de zona în care se va desfăşura activitatea). Timpul de lucru este de 40 ore/saptămână, se lucrează în weekend şi de sărbatorile legale. Cazarea poate fi asigurată de către angajator gratuit/contracost (270 euro/lună), iar întreţinerea poate fi gratuită/negociabilă sau pe cont propriu.

Persoanele cu domiciliul în judeţul Teleorman, care corespund cerinţelor posturilor oferite, se pot adresa Consilierului Eures, din cadrul Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă Teleorman, pentru a fi înregistrate în baza de date pentru muncă în străinătate şi pentru a primi invitaţie de participare la selecţie.

Înscrierea în baza de date se realizează pe baza următoarelor documente:cerere tip (se completează la sediul Agenţiei de Ocupare a Forţei de Muncă);copie act de identitate sau paşaport (valabilitate minim 6 luni);C.V model Europass (cu fotografie) în limba germană (Lebenslauf);cazier judiciar în original din care să reiasă că persoanele nu au antecedente penale (termen de valabilitate 6 luni);adeverinţă de la medicul de familie, cu menţiunea “Clinic sănătos/Apt pentru muncă”.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.