Social

Selecţie pentru ocuparea unor locuri de muncă în Germania

bursaMonica DUMITRESCU

Angajatori din Germania oferă, prin reţeaua Eures, 77 de locuri de muncă pentru lucrători calificaţi, în domeniul hotelier – gastronomic, care doresc să desfăşoare o activitate sezonieră în afara graniţelor ţării. Selecţia se va organiza la Braşov, în luna februarie 2015.

Compania germană Europa Park, McDonald’s şi Centrala de Mediere a Străinilor şi Specialiştilor ZAV Bonn oferă locuri de muncă pentru următoarele meserii: bucătar (20 de posturi), ospătar (25 de posturi), personal în industria gastronomiei de sistem (20 posturi), ajutor bucătar (6 posturi), cameristă/roomboy (6 posturi).

Pentru ocuparea posturilor de bucătar, ospătar şi personal în industria gastronomiei de sistem, sunt solicitate persoane care au calificare profesională încheiată, experienţă în domeniu, cunoştinţe bune/foarte bune de limba germană (nivel B1/B2), precum şi cunoştinţe bune de limba engleză (nivel B1).

Pentru posturile de ajutor bucătar şi cameristă/roomboy, angajatorii germani solicită persoane care au cunoştinţe de limba germană, nivel A2 – B1 şi experienţă în domeniu.

Angajarea se face pe o perioadă de 9 luni, cu posibilitate de prelungire, începând cu luna martie 2015. Salariul oferit este de 1500 – 2200 euro brut/lună, pentru lucrătorii calificaţi (bucătar, ospătar) şi de 1300 – 1600 euro brut/lună pentru personalul necalificat (ajutor bucătar, cameristă/roomboy, personal în industria gastronomiei de sistem).

Programul de lucru este cu normă întreagă, iar cazarea poate fi asigurată de către angajator sau acesta poate oferi sprijin în vederea găsirii unei locuinţe.

Persoanele cu domiciliul în judeţul Teleorman, care corespund cerinţelor posturilor oferite, se pot adresa Consilierului Eures, din cadrul A.J.O.F.M Teleorman, strada Dunării, nr. 1, telefon 0247/315.915, pentru a fi înregistrate în baza de date pentru muncă în străinătate şi pentru a primi invitaţie de participare la selecţie.

Înscrierea în baza de date se realizează prezentând următoarele documente: cerere tip (se completează la sediul A.J.O.F.M. Teleorman), copie act de identitate sau paşaport (valabilitate minim 6 luni), C.V model Europass (cu fotografie) în limba germană (Lebenslauf), cazier judiciar, în original, din care să reiasă că persoanele nu au antecedente penale (termen de valabilitate 6 luni), adeverinţă de la medicul de familie, cu menţiunea “Clinic sănătos/Apt pentru muncă”.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.