Economie

Selecţie pentru ocuparea unor locuri de muncă în domeniul hotelier-gastronomic în Germania

Monica DUMITRESCU

Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Teleorman dispune, prin intermediul Reţelei EURES, de 34 de posturi pentru lucrătorii calificaţi în domeniul hotelier – gastronomic care doresc să desfăşoare o activitate sezonieră în Germania. Este vorba despre 22 de posturi de ospătar, 2 posturi – barman, 8 posturi – bucătar/commis de cuisine/bucătar grill şi 2 posturi – recepţioner. Posturile sunt oferite de Hotel Marriott Frankfurt şi Block House, iar pentru ocuparea lor se va organiza selecţie la Braşov în data de 8 septembrie 2016.

Pentru ocuparea posturilor de ospătar, barman şi bucătar/commis de cuisine/ bucătar grill sunt solicitate persoane care au calificare profesională încheiată şi/sau experienţă în domeniu, precum şi cunoştinţe bune de limba germană şi engleză (nivel A2 – B1). Pentru posturile de recepţioner, candidaţii trebuie să aibă calificare profesională încheiată şi/sau experienţă în domeniu, să cunoască sistemul de rezervare OPERA şi să aibă cunoştinţe de limba germană şi engleză, nivel C1- C2.

Angajarea se face pe o perioadă de un an, cu posibilitate de prelungire a contractului de muncă pe perioadă nedeterminată. Salariul oferit este de 1500 – 2206 euro brut/lună, în funcţie de calificare şi experienţa profesională, pentru posturile de ospătar şi barman şi de 1500 – 2054 euro brut/lună, în funcţie de calificare şi experienţa profesională, pentru posturile de bucătar/commis de cuisine/bucătar grill şi recepţioner.

Hotel Marriott Frankfurt asigură cazare şi masă (doar în timpul programului de lucru) contra cost, iar Block House asigură cazare în primele 6 luni şi masă pe toată perioada contractului de muncă (doar în timpul programului de lucru).

Persoanele cu domiciliul în judeţul Teleorman, care corespund cerinţelor posturilor oferite, trebuie să se adreseze Consilierului EURES din cadrul Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă Teleorman,din mun.Alexandria, strada Dunarii, nr.1, telefon: 0247310155, pentru a fi înregistrate în baza de date pentru muncă în străinătate – EURES şi pentru a primi invitaţie de participare la selecţie. Înregistrarea în baza de date se realizează pe baza următoarelor documente: cerere tip (se completează la sediul Agenţiei de Ocupare a Forţei de Muncă); copie act de identitate; C.V model  Europass (cu fotografie) în  limba germană (Lebenslauf); adeverinţă de la medicul de familie, cu menţiunea  “Clinic sănătos/Apt pentru muncă”.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.