Economie

Selecţie pentru muncitori în agricultură pentru Spania, la Sala Polivalentă din Alexandria

Monica DUMITRESCU

Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Teleorman organizează, în data de 26 ianuarie 2015, ora 9.00, la Sala Polivalentă din Alexandria, selecţie pentru muncitori în domeniul agricol, pentru Spania. La nivel naţional, sunt puse la dispoziţie un număr de 800 de posturi, pentru campania de cules căpşuni, din anul 2015, contractele având o durată de 3 luni, iar salariul oferit de 39,48 euro brut/zi.

Persoanele interesate să lucreze în străinătate, se pot adresa Compartimentului EURES, din cadrul A.J.O.F.M Teleorman, cu sediul în Alexandria, str. Dunării, nr. 1, telefon 0247/315.915, pentru înregistrarea în baza de date, în vederea participării la selecţiile organizate de Serviciul Public de Ocupare.

Dosarul cu documentele necesare pentru înregistrarea în baza de date trebuie să conţină: BI/CI sau Paşaport (cu valabilitate de minim 6 luni)– copie; certificat naştere – copie; cazierul judiciar (care să ateste că nu are antecedente penale – termen de valabilitate 6 luni) – original; adeverinţă de la medicul de familie, cu menţiunea “clinic sănătos”; C.V. în limba română (model EUROPASS); cerere tip – (Anexa 3 bis, prevăzută de Procedura EURES).

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.