Sport

Selecție pentru echipa națională de fotbal feminin U15

În prima parte a anului 2017, în lunile februarie şi martie vor avea loc 3 acțiuni de selecţie pentru fetele născute în anii 2003, 2004 şi 2005, pentru constituirea Lotului național de fotbal feminin U15, după cum anunță Federația Română de Fotbal.

În acest sens, echipele de fotbal feminin au transmis, pe adresa de contact a forului fotbalistic național, propuneri în vederea participării la trialuri până la data de 8 februarie. Irina Giurgiu, antrenor coordonator al lotului național feminin U15, a centralizat toate propunerile venite din teritoriu și va stabili un calendar de vizionare a acțiunilor de selecție.

Locaţiile pentru acțiunile de selecţie vor fi stabilite în funcţie de zonele din care vor veni cele mai multe propuneri de jucătoare. Universitatea Alexandria s-a dovedit, în ultima vreme, una dintre echipele cu real progres în fotbalul feminin românesc. Faptul că în lot se află multe jucătoare tinere, ne face să credem că anunțul cu privire la respectivele selecții este important pentru comunitatea iubitorilor de sport din județul Teleorman. (Cristi Frisk)

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.