Politic

Şefii PNL au făcut scandal la mutarea calabalâcului vechiului PD-L din sediu

Înainte de unificarea dreptei din judeţ sub umbrela marelui PNL, vechiul PD-L şi vechiul PNL aveau, după cum se ştie, sediile în aceeaşi clădire, administrată de Consiliul Judeţean. După unificare, noul PNL şi-a stabilit ca sediu spaţiul în care şi-au derulat activitatea vechii liberali, urmând ca spaţiul ocupat de vechii democrat-liberali, aflat la etajul doi al clădirii, să fie evacuat de îndată ce termenul stabilit în contractul încheiat cu Consiliul Judeţean expiră, lucru ce s-a întâmplat, de altfel, săptămâna trecută.

Democrat-liberalii au fost notificaţi de Consiliul Judeţean să elibereze spaţiul, iar mutarea efectivă urma să fie făcută la finalul săptămânii trecute, respectiv vineri, 15 iulie. Lucrurile nu s-au derulat conform planului, întrucât cheia de acces la etajul doi al clădirii, acolo unde se afla sediul PD-L, nu a ajuns la echipa mandatată de reprezentanţii democrat-liberali să elibereze spaţiul, astfel că mutarea calabalâcului s-a amânat pentru începutul acestei săptămâni.

Dar, cum la reprezentanţii dreptei din judeţ scandalul pare la el acasă, echipa care trebuia să elibereze sediul vechiului PD-L a găsit iala schimbată la uşa de acces de la etajul doi, asftel că mutarea lucrurilor vechilor democrat-liberali a degenerat într-o ceartă în toată regula, la care gura târgului vorbeşte că au luat parte Eugen Pîrvulescu, Maria Stoian şi Raluca Fedeleş, iar, ulterior, a apărut şi Cristi Barbu, de altfel liderul democrat-liberalilor din judeţ înainte de unificare.

Motivul, unul cam banal, şi anume lucrurile din sediul fostului PD-L, care în mare parte aparţineau, se pare, deputatului Lucian Militaru, dar pe care Eugen Pîrvulescu şi cele două doamne liberale le revendicau ca fiind ale fostului prefect, Teodor Niţulescu. Pe de altă parte, Eugen Pîrvulescu ar fi ţinut morţiş să nu se atingă nimeni nici de arhiva în care se găseau adeziuni la partid ale foştilor democrat-liberali, dar care nu făcea oricum obiectul procesului de mutare.

În cele din urmă, după un schimb de replici acide între cei prezenţi, echipa care a avut sarcina de a elibera etajul doi al clădirii aflate în proprietatea Consiliului Judeţean a reuşit să strângă lucrurile din sediul vechiului PD-L, mare parte a acestora ajungând, în cele din urmă, la Videle, la deputatul Lucian Militaru. (Violeta Mocanu)

3 Comments

 1. Vedeti ca in sediul PDL Teleorman,pe fereastra din
  Sala de sedinte,unde am fost ales membru BPJ,sunt
  insemnarile mele cu privire la miliardarii politici,,,,,,,cauze,
  si greseli ce se fac de politic la nivel de județ si in tara,care
  au nenorocit Romania si locuitorii ei,insemnari ce inca le
  continui in noul PNL,unde am depus adezoune de la inceput
  Rog,gasitorul,sa mi le restituie,dau o sticla fe 1/2 de apa
  minetala ,,,,,,si asa nu are ce face cu ele,indiferent cine le
  gaseste,pentru ca nu are curajul sa le expuna public,,,,,,,cu
  toate ca ar trebui sa sara in aer tot noul PNL,pentru ca
  este vorba de loialitate si dreapta politica,,,,,

 2. PNL TR=HAZNA, COCINA, PARNAIE!!!

 3. Iancu Marin

  Exista in lume cocalareala mai mare decat in PNL Teleorman?

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.