Social

Ședințe publice pentru repartizarea cadrelor didactice

Comisia județeană de mobilitate din cadrul Inspectoratului Școlar Județean Teleorman organizează ședințe publice pentru soluționare/repartizare pe 23, 24 și 25 august. Luni, începând cu ora 10:00, la sediul Casei Corpului Didactic Teleorman, programul ședinței cuprinde cererile de completare a normei didactice pe perioadă nedeterminată/determinată a cadrelor didactice titulare, cele pe perioadă determinată a cadrelor didactice angajate pe durata de viabilitate a postului/catedrei.

Tot luni sunt analizate și cererile cadrelor didactice titulare aflate în restrângere de activitate prin transfer sau detaşare în interesul învăţământului pentru restrângere nesoluţionată sau ale celor care beneficiază de prelungirea contractului individual de muncă pe perioadă determinată conform prevederilor art. 63 din Metodologie, cât și solicitările pentru detașare la cerere prin continuitate și pentru detașare la cerere în ordinea descrescătoare a mediilor şi reactualizarea listei posturilor didactice/catedrelor vacante/rezervate.

Marți, de la aceeași oră, programul ședinței publice organizată de comisia județeană de mobilitate este similar cu cel de luni, fiind vorba despre aceleași cereri, deși va cuprinde și situația “candidaţilor care au obţinut cel puţin nota/media de repartizare 7 (şapte) la concursul naţional, sesiunea 2021, după caz, în ordinea descrescătoare a notelor/mediilor de repartizare, având prioritate candidaţii care beneficiază şi de prelungirea duratei contractelor individuale de muncă în anul şcolar 2021-2022”. Miercuri vor fi dezbătute solicitările pentru detașare la cerere prin concurs specific în ordinea descrescătoare a punctajelor.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.