Sport

Şedinţa tehnică cu echipele din Liga 4 – 14 echipe gata de startul returului

OLYMPUS DIGITAL CAMERAAşa cum s-a stabilit, marţi, 26 februarie a avut loc şedinţa tehnică cu echipele din Liga a 4-a judeţeană (sigur, doar ora de începere a fost puţin diferită, 14.00, în loc de 10.00). Cele 14 echipe angrenate la competiţie au răspuns invitaţiei AJF Teleorman şi chiar s-au arătat interesate să ridice problemele pe care le-au întâmpinat pe parcursul turului de campionat. În cadrul discuţiilor, preşedintele AJF Teleorman, Stan Prodan, a făcut câteva referiri la aspectele de ordin  disciplinar, care au fost întâmpinate pe parcursul sezonului de toamnă, după cum s-a discutat şi situaţia câtorva terenuri, unde ar trebui îmbunătăţită latura organizatorică. S-a vorbit, de asemenea, despre datoriile pe care echipele le-au acumulat – cu excepţie echipei Metalul Peretu, care are în cont suma de 900 lei, toate echipele au datorii de câteva sute de lei vechi, iar unele din acestea au peste 2000 lei, care au fost păsuite încă o lună de zile. “Eu spun că, odată cu aprobarea bugetelor locale, lucrurile vor reveni la normal. Consider că sfârşitul lunii martie este un termen rezonabil pentru achitarea datoriilor restante către AJF, iar în cazul unora din echipe vom fi chiar înţelegători, pentru a recupera restanţele, vom căuta, de comun acord, eşalonarea acestora”, a spus Stan Prodan, iar echipele au acceptat situaţia.

S-au discutat, de asemenea, unele aspecte legate strict de partea sportivă, iar o prevedere nouă, care va fi introdusă din retur, este legată de folosirea cartonaşelor cu numele jucătorilor înlocuiţi sau înlocuitori, în momentul efectuării schimbărilor, lucru de care se va ocupa observatorul (în lipsa arbitrului de rezervă).

Să mai punctăm faptul că toţi reprezentanţii echipelor au fost de acord ca sâmbătă (2 martie), la prima etapă a returului, la toate jocurile programate, se va ţine un moment de reculegere în memoria fostului vicepreşedinte al CJ Arbitri Teleorman, Mihai Pencea, decedat la începutul acestei săptămâni.

B. Pană

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.