Eveniment

Ședință ordinară a Colegiului Prefectural la nivelul județului Teleorman

O nouă şedinţă ordinară a Colegiului Prefectural organizat la nivelul Judeţului Teleorman este programată pentru joi, 28 februarie, în sala mare de ședințe a Palatului Administrativ, iar pe ordinea de zi a întâlnirii sunt trecute patru puncte, printre care și Raportul privind activitatea desfășurată în anul 2018 de Inspectoratul Teritorial pentru Calitatea Semințelor și Materialului Săditor Teleorman.

Totodată, în cadrul întâlnirii, prefectul județului va prezenta stadiul implementării pe semestrul II 2018 a Planului de acțiuni pentru realizarea obiectivelor cuprinse în Programul de Guvernare.

Pe de altă parte, Florentina Daniela Muțuțună, șeful Administrației Județene a Finanțelor Publice Teleorman, va prezenta o informare privind activitatea desfășurată de Administrația Județeană a Finanțelor Publice Teleorman în anul 2018.

Pe ordinea de zi a ședinței este trecută și o informare lunară, pe luna ianuarie 2019, privind activitatea desfășurată de serviciile publice și instituțiile publice, ai căror conducători sunt membri ai Colegiului Prefectural.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.