Sport

Şedinţă-fulger la FCM Alexandria. “Ne-ar trebui trei-patru jucători peste valoarea celor din lotul actual!”

Într-o perioadă în care sportul de performanţă din Alexandria trece prin momente “delicate”, conducerea clubului FCM Alexandria a convocat o şedinţă-fulger la stadionul Municipal, la care au fost prezenţi toţi jucătorii aflaţi sub contract cu clubul la acest moment. La discuţii au fost prezenţi antrenorului principal Romulus Ciobanu şi a preşedintelui Clubului, Bogdan Ciobanu, iar jucătorilor li s-au transmis anumite lucruri legate de noul sezon, precum şi anumite lucruri strict organizatorice. “A fost doar o discuţie de organizare pentru sezonul următor, discuţii pe care le-am avut cu stafful administrativ şi cu jucătorii. Sigur, sunt modificări aduse la nivelul lotului de jucători, însă trebuie să încercăm, prin plecarea unor jucători, să aducem alţi jucători peste valoarea celor care au plecat. Noi am vrut, prin discuţia de azi, să arătăm faptul că jucătorii trebuie informaţi despre situaţia existentă la club, dar şi noi să ştim dacă sunt jucători care ar dori să plece de la echipă”, a spus antrenorul Romulus Ciobanu, vizavi de discuţia de joi dimineaţă de la stadion.

Referitor la schimbările apărute în ultima perioadă la nivelul lotului şi intenţiile pentru noul sezon, antrenorul Romică Ciobanu a fost cât se poate de lămuritor: “A fost făcută o analiză, pe care am stabilit-o încă de la început, aşa cum am anunţat din iarnă, eu am vrut să existe o balanţă între calitate şi randamentul jucătorilor, sunt multe aspecte pe care le luăm în calcul aunci când apreciem evoluţia sportivilor, iar în opinia mea, pe lângă calităţile lor, trebuie să ţinem cont şi de atidunea, de caracterul lor, de modul în care se prezintă în teren, de felul în care percep cerinţele noastre. Iar cei care au plecat de la echipă n-au îndeplinit unele din aceste cerinţe sau nu s-au ridicat la nivelul aşteptărilor noastre”.

Referitor la lotul de jucători pe care îl va avea în noul sezon FCM Alexandria, precum şi la pregătirile care vor începe în scurt timp, antrenorul Romulus Ciobanu a punctat cât se poate de deschis: “În opinia mea, ar fi nevoie de un număr de trei-patru jucători, care să fie peste nivelul celor care sunt în lot la acest moment, care să ne ajute în realizarea obiectivului propus. Iar obiectivul este clar, promovarea! Vom începe pregătirile pe 20 iulie, sperăm să putem pune la punct toate aspectele pe care le avem stabilite până la startul sezonului oficial, dacă va fi posibil, chiar vom face şi un cantonament centralizat, în funcţie de posibilităţile clubului, poate chiar în altă localitate. Însă, despre acest lucru, vom mai discuta la momentul potrivit”.

La discuţiile de ieri, de la Stadionul Municipal, conducerea clubului FCM Alexandria a discutat cu un număr de 16 sportivi.

B.Pană

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.