Politic

Ședință extraordinară a Consiliului Județean, cu un nou administrator public

Două proiecte de hotărâre au fost trecute pe ordinea de zi a ședinței extraordinare a Consiliului Județean de luni, 15 octombrie, aleșii județeni dezbătând și votând, pe rând, proiectul de hotărâre privind rectificarea bugetului propriu al județului Teleorman pe anul 2018 și proiectul de hotărâre pentru modificarea Hotărârii Consiliului Județean Teleorman nr. 27 din 15 februarie 2018 privind aprobarea bugetului de venituri și cheltuieli al Spitalului de Pneumoftiziologie Roșiorii de Vede pe anul 2018.

În mai puțin de 10 minute, aleșii județeni au adoptat cele două proiecte de hotărâre, lar la finalul ședinței la care au luat parte 24 de consilieri din totalul de 33 președintele Consiliului Județean Dănuț Cristescu l-a prezentat pe noul administrator public al județului, Gheorghe Tănase, care și-a luat în primire funcția încă de săptămâna trecută.

Totodată, la finalul ședinței, consilierul PNL Alexandru Iliescu a adus în atenția aleșilor județeni situația angajaților Spitalului de Pneumoftiziologie Roșiorii de Vede, care nu și-au primit voucherele de vacanță.

Președintele Consiliului Județean, Dănuț Cristescu a precizat că este la curent cu situația și că se fac demersuri pentru a fi găsită o soluție.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.