Politic

Ședință cu lacrimi și suspine la PSD

Social-democrații din Teleorman s-au reunit, miercuri seară, într-o ședință a forului de conducere județean, pentru a pune la cale strategiile ce urmează să fie adoptate în perioada următoare, dar și pentru a discuta despre situația partidului și despre pregătirea dublului an electoral ce e pe cale să înceapă.

La întâlnire, pe lângă primarii PSD, au luat parte și parlamentarii partidului, fiind prezentă inclusiv Carmen Dan, cea care după încarcerarea lui Liviu Dragnea a intrat într-un serios con de umbră.

De altfel, potrivit unor surse, Carmen Dan, senator de Teleorman în actuala legislatură, a fost invitată la prezidiu de către Adrian Gâdea, președintele organizației județene a PSD, după ce fostul prefect de Teleorman luase loc în sală, lângă ceilalți membri ai partidului.

Instalată la prezidiu, Carmen Dan a ținut un discurs emoționant, însoțit de câteva lacrimi, în care și-a exprimat nemulțumirea față de atitudinea pe care o au mulți dintre colegii săi de partid, după condamnarea liderului PSD Liviu Dragnea. Senatorul PSD s-a plâns că mulți dintre social-democrații din Teleorman au izolat-o și au ignorat-o cu desăvârșire, după ce Liviu Dragnea a fost condamnat. Mai mult, se pare că o mare nemulțumire este, pentru Carmen Dan, și faptul că majoritatea social-democraților teleormăneni s-au lepădat, cel puțin oficial, de Liviu Dragnea, cel care i-a făcut oameni pe cei mai mulți dintre ei.

Carmen Dan, prefect al județului și, mai apoi, senator PSD și ministru de Interne, a intrat într-un con de umbră odată cu încarcerarea lui Liviu Dragnea. Aceasta a fost nevoită să-și dea demisia de la șefia ministerului, după ce Viorica Dăncilă ar fi acuzat-o că strică imaginea partidului. Nici în organizația din Teleorman lucrurile n-au stat tocmai bine pentru Carmen Dan, după ce mai mulți social-democrați au acuzat-o că nu se implică în campaniile electorale și în activitatea de partid.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.