Politic

Şedinţă CJEx al PNL cu scandal – Eugen Pîrvulescu: „Florin Titirişcă şi-a exprimat nemulţumirea în legătură cu schimbarea sa din funcţie”

Liberalii teleormăneni s-au întrunit într-o nouă şedinţă a Comitetului Judeţean Executiv al partidului, marţi, 7 martie, la care, de această dată, a luat parte şi Florin Titirişcă, unul dintre preşedinţii de organizaţii locale schimbaţi în urmă cu două săptămâni. Şedinţa a fost, susţin surse din partid, una cu scântei, în care s-au făcut reproşuri şi s-au expimat nemulţumiri, actorul principal fiind, se pare, Florin Titirişcă.

Contactat telefonic, preşedintele organizaţiei judeţene a liberalilor, senatorul PNL Eugen Pîrvulescu a confirmat prezenţa colegului său Florin Titirişcă la şedinţa CJEx şi, totodată, a explicat cum acesta a cerut lămuriri în legătură cu schimbarea sa de la conducerea PNL Alexandria. De asemenea, a mai precizat Eugen Pîrvulescu, Florin Titirişcă a făcut unele reproşuri în legătură cu refuzul conducerii liberale de a-i da locul doi de pe lista pentru Camera Deputaţilor la parlamentarele de pe 11 decembrie.

„El a venit în şedinţa CJEx pentru a-şi exprima nemulţumirea în legătură cu schimbarea sa din funcţia de preşedinte al organizaţiei PNL Alexandria. Ne-a solicitat să-i punem la dispoziţie toate documentele care au stat la baza schimbării sale de la conducerea organizaţiei, noi i le-am dat, le-am trimis de altfel şi prin poştă, aşa cum se procedează legal în astfel de situaţii.

A deschis, încă o dată, discuţia referitoare la candidatura sa la alegerile parlamentare şi ne-a reproşat faptul că nu a primit locul doi de pe lista pentru Camera Deputaţilor. I-am explicat că nu s-a implicat în campania electorală şi ne-a spus că ne-a informat cu privire la acest lucru, ceea ce nu s-a întâmplat din câte ştiu eu. Am mai discutat şi faptul că am fost informaţi că atât el, cât şi apropiaţi ai săi, au îndemnat oamenii să voteze USR. De această dată, nu a mai recunoscut, aşa cum a făcut anterior, că el însuşi a votat candidaţii USR la parlamentare”, a declarat preşedintele PNL Teleorman referitor la subiect.

În ceea ce priveşte decizia de schimbare a unor preşedinţi de organizaţii locale ale PNL, printre care şi cea de la Alexandria, decizie luată în şedinţa CJEx care a avut loc în urmă cu două săptămâni, preşedintele PNL Eugen Pîrvulescu a precizat că rămâne în picioare şi că în organizaţia din Alexandria locul lui Florin Titirişcă a fost luat de Gigi Nădrag.

„Decizia pe care am luat-o, împreună cu colegii mei, în şedinţa CJEx de acum două săptămâni rămâne neschimbată, iar Florin Titirişcă a fost înlocuit cu Gabriel Nădrag, la fel cum şi ceilalţi preşedinţi de organizaţii locale luate în discuţie în acea şedinţă au fost schimbaţi din funcţie”, a mai precizat Eugen Pîrvulescu referitor la subiect.

PNL Alexandria are preşedinte nou începând de joi, 23 februarie, consilierul local Gigi Nădrag înlocuindu-l pe Florin Titirişcă la conducerea organizaţiei. Decizia a fost luată în şedinţa CJEx, în care conducerea PNL Teleorman a studiat raportul comisiei organizate la nivelul partidului pentru a analiza rezultatele obţinute de organizaţiile liberale la alegerile parlamentare din 11 decembrie. (Violeta Mocanu)

3 Comments

 1. adica cum la fel de vinovati? d-le trifan, matale bati campii! „loiali si bataiosi„……. Titirisca a fost loial si bataios? d-le pirvulescu, ce mai cauta titirisca la masa prezidentiala?

 2. adica cum la fel de vinovati? d-le trifan, matale bati campii! „loiali si bataiosi„……. Titirisca a fost loial si bataios? d-le pirvulescu, ce mai cauta titirisca la masa prezidentiala?

 3. Nu asa se procedeaza,,,,,cu masura de”” pedepsire””
  numai.pentru unii,,,,,iar alții tot la fel de vinovați
  ocupa acum locuri in senat ?,,,,,
  pe ce criterii statutare inventate ad-hoc ?,,,,,,
  Ca noul PNL Teleorman sa faca pasi.in fața in
  viitor,trebuie schimbata toata strategisa,de oameni
  bataiosi si loiali partidului,,,,,in caz contrar vom avea
  soarta pnț-ului,,,,,,acum nu mai merge cu vorbe de
  adormit copii,,,,,,acum este de munca nu gluma,,,,

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.