Politic

Şedinţa CEx al PSD Teleorman

Ioan DUMITRESCU

Miercuri, 15 februarie 2017, la Alexandria, a avut loc şedinţa Comitetului Executiv  al Partidului Social Democrat, care a analizat contextul politic actual. S-a discutat despre tensiunile pe care le creează preşedintele României, fapt ce afectează grav instituţiile locale şi judeţene prin nepromulgarea bugetului de stat. De asemenea, s-a discutat despre ingerinţele preşedintelui Klaus Werner Iohannis în actul de guvernare, cu efecte asupra programului de guvernare cu care PSD a câştigat alegerile din 11 decembrie 2016.

Au fost adoptate două rezoluţii prin care Organizaţia judeţeană PSD Teleorman, condusă de Adrian Ionuţ Gâdea, reafirmă susţinerea faţă de preşedintele partidului, preşedintele Camerei Deputaţilor, Liviu Nicolae Dragnea, dar şi faţă de Guvernul condus de Sorin Grindeanu. A mai fost adoptată o rezoluţie de mandatare a conducerii centrale a partidului în vederea aplicării măsurilor de sancţionare a unor membri ai partidului. La şedinţa respectivă au participat, printre alţii, Adrian Ionuţ Gâdea, preşedintele Organizaţiei judeţene Teleorman a PSD-ului, secretar de stat la Ministerul Dezvoltării, senatorul Carmen Daniela Dan, ministrul Afacerilor Interne, primarul municipiului Alexandria, Victor Drăguşin, precum şi alţi lideri social-democraţi de marcă teleormăneni.

Într-un comunicat de presă de după şedinţă se arată: „Comitetul Executiv al Organizaţiei judeţene Teleorman a PSD susţine Guvernul Grindeanu din următoarele considerente: este Guvernul alianţei PSD-ALDE, legitimat de votul românilor din 11 decembrie 2016, validat de Parlamentul României şi de preşedintele statului. Este Guvernul care şi-a asumat programul de guvernare cu care PSD a câştigat alegerile parlamentare. Este Guvernul care dovedeşte că aplică cu fidelitate şi responsabilitate programul de guvernare asumat, în beneficiul tuturor românilor”.

One Comment

  1. Puneti-l si pe milogul-caftangiu BERECHET ceva, prea sta capra pe la portita lui nea Vali CARCIUMARU, este ingropat in datorii si doar o ciordeala il mai scapa!!!

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.