Eveniment

Şedinţă a Colegiului Prefectural cu aprobarea Planului de măsuri pentru organizarea prevenirii incendiilor pe timpul sezonului canicular și secetos

O nouă şedinţă a Colegiului Prefectural a avut loc marţi, 29 mai, în sala mare de ședințe din sediul Palatului Administrativ, în cadrul întâlnirii fiind aprobat Planul de măsuri pentru organizarea prevenirii incendiilor pe timpul sezonului canicular și secetos.

Totodată, pe ordinea de zi a şedinţei s-au aflat şi informarea privind noutățile legislative în domeniul pensiilor și impactul acestora asupra pensionarilor și a persoanelor asigurate şi raportul privind încheierea perioadei de contractare a serviciilor medicale pentru anul 2018.

Au fost supuse atenţiei şi raportul privind finalizarea campaniei agricole de primăvară, raportul privind rezultatele Anchetei Structurale în Agricultură în anul 2016, în județul Teleorman, informarea privind activitățile desfășurate pentru reabilitarea sistemelor de irigații cuprinse în Programul Național de Reabilitare a Infrastructurii Principale de Irigații-P.N.R.I.P.I.R (aprobat prin H.G. nr.793/2016) şi informarea privind dotarea și încadrarea cu personal a Serviciilor Voluntare pentru Situații  de Urgență la nivelul județului Teleorman. (Violeta Mocanu)

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.