Eveniment

Securitatea la incendii i-a adus pe primarii teleormăneni la Consiliul Judeţean

securitatea1Eliminarea riscului de producere a incendiilor a devenit, se pare, prioritară pentru autorităţile publice teleormănene, mai ales după tragedia din clubul Colectiv, în urma căreia 56 de persoane şi-au pierdut viaţa, astfel că o serie de controale sunt programate în toate unităţile publice din judeţ până la jumătatea lunii decembrie.

În acest sens, ca parte a demersului pentru asigurarea siguranţei cetăţenilor, marţi, 17 noiembrie, în sala mare de şedinţe a Palatului administrativ, preşedintele Consiliului Judeţean, Adrian Gâdea, s-a întâlnit cu primarii localităţilor teleormănene, principalul subiect de pe ordinea de zi fiind funcţionarea în condiţii de securitate a instituţiilor din domeniul public şi privat din judeţ.

“Am iniţiat o întâlnire cu primarii din localităţile judeţului şi conducerea Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă “A.D. Ghica” Teleorman, pentru a discuta despre funcţionarea în condiţii de securitate a instituţiilor din domeniul public şi privat din Teleorman, astfel încât să fie asigurată securiatea cetăţenilor şi înlăturate cauzele care pot determina apariţia incendiilor”, a precizat Adrian Gâdea, preşedintele Consiliului Judeţean Teleorman.

În cadrul întâlnirii au fost prelucrate actele normative ce reglementează securitatea la incendii şi au fost trecute în revistă măsurile care se impun prin lege a fi luate în vederea eliminării riscului de producere a incendiilor.

“Consiliul Judeţean Teleorman va colabora cu primarii localităţilor şi Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă “A.D.Ghica” Teleorman, în vederea obţinerii documentelor de avizare şi autorizare pentru securitatea la incendii”, a mai precizat preşedintele CJ Teleorman. (Violeta Mocanu)

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.