Sport

Secție de înot la CST Alexandria?

În timpul Galei Sportului Teleormănean, ediția 2016, care a avut loc în urmă cu două săptămâni, la Alexandria, directorul CST Alexandria, profesorul Emanoil Stoica, a anunțat public că există posibilitatea ca, sub egida instituției pe care o conduce, din anul 2017 să existe două secții sportive noi, pe lângă cele existente. Emanoil Stoica a făcut referire la înot, secție care ar trebui să existe în mod natural la clubul-fanion al județului, după deschiderea Bazinului ”Vedea” din Alexandria.

Pentru ca acest lucru să devină realitate, este nevoie de aprobarea înființării secțiilor noi, de către Ministerul Tineretului și Sportului, instituție de care aparține, inclusiv pe parte bugetară, CST Alexandria, club departamental. În condițiile fericite în care până la urmă secția de înot va apărea la CST Alexandria, se va scoate la concurs public, minimum un post de antrenor specializat, care să fie angajat cu carte de muncă la CST Alexandria.

Emanoil Stoica și-a întrerupt discursul respectiv, neprecizând, în cadrul adunării menționate, care ar fi a doua secție sportivă planificată să apară în evantaiul preocupărilor CST Alexandria.

Logic ar fi ca, tot în ideea utilizării eficiente a bazinului nou construit, să se înființeze, după opinia noastră, o secție de polo pe apă, astfel cooperarea între cele două sporturi de apă, înot și polo, urmând a fi benefică în ambele sensuri.

La Alexandria, ca și pe întreg teritoriul județului Teleorman, nu a existat, până acum, vreo secție de performanță, de înot sau polo pe apă. (Cristi Frisk)

One Comment

  1. Draga domnule Frisk, bazinul din Alexandria nu are adancimea suficienta pentru polo.(minim 1,8m)

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.