Sport

Se va schimba situaţia la FCM Alexandria? – “Este normal să se lucreze în echipă”, declară administratorul public al Alexandriei

OLYMPUS DIGITAL CAMERADespre aşa-zisa criză apărută în ultimele zile la FCM Alexandria tot mai multă lume vorbeşte, iar lucrurile par destul de avansate din acest punct de vedere. Referitor la mesajul transmis de preşedintele clubului alexăndrean, Florea Voicilă, că retrage echipa din campionat, am căutat să aflăm punctul de vedere al admnistratorului public al municipiului Alexandria, Ştefan Tăbăcitu. Acesta a răspuns cât se poate de direct cu privire la stadiul în care se află clubul, din punct de vedere al situaţiei la nivel de conducere, însă a ţinut să spună că nu este neapărat vorba de o criză la nivelul clubului.

“Eu n-aş spune că este vorba de aşa ceva. Dacă ar fi să vornim despre situaţia de la FCM, acolo este o situaţie care, în opinia mea, se va rezolva în scurt timp. Mi se pare normal să se lucreze în echipă, iar Florea Voicilă are nevoie de oameni cu care să colaboreze, nu poate să rezolve singur problemele acestui club. În plus, trebuie ştiut faptul că adunarea generală a clubului este formată din trei societăţi aparţinând de Primărie, iar acestea au un comitet director ce conduce activitatea acolo. Însă, banii pentru activitatea echipei vin de la Primărie, deci este normal ca fiecare ban care se cheltuie, să fie verificat de cel care îl dă” a spus Ştefan Tăbăcitu.

Fost membru în consiliul de administraţie al echipei Rulmentul Alexandria, pe vremea când echipa activa la Divizia B, administratorul public al municipiului a precizat faptul că “eu consider că am ceva experienţă în acest domeniu”, de aceea a spus că prezenţa lui Florea Voicilă la conducerea clubului este una cât se poate de firească, dar şi utilă, pentru imaginea echipei, a clubului. “Eu o spun, Florea Voicilă este un mare om de fotbal, este cunoscut inclusiv la nivelul federaţiei, deci în opinia mea prezenţa lui la echipa oraşului este şi benefică, şi foarte importantă ca imagine. Însă, consider că ar mai fi nevoie de un sprijin, din punct de vedere al manageriatului echipei, acolo trebuie îmbunătăţite lucrurile. De aceea, astăzi (n.r. marţi, 19 februarie) s-a întrunit Adunarea generală a membrilor fondatori ai clubului, în care se va stabili comitetul director al acestuia”, a mai adăugat administratorul public Ştefan Tăbăcitu.

Din punct de vedere financiare, acesta a mai precizat faptul că nu poate spune care va fi bugetul ce va fi alocat echipei pentru acest an,după cum nici cât de repede va fi rezolvată problema din punct de vedere financiar, chiar dacă lucrurile sunt destul de precipitate în acest sens.

Bogdan Pană

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.