Sport

Se ştiu echipele care vor juca la baraj

Înaintea ultimei etape de campionat judeţean, o singură necunoscută a rămas de stabilit, cine va juca barajul pentru promovare şi cine va promova din Liga a 5-a, seria I. Penultima rundă nu a rezolvat aproape deloc acest semn de întrebare, deoarece Botoroaga şi Plosca s-au impus în jocurile disputate, astfel că rămâne distanţa de 2 puncte între acestea. Ar mai fi însă golavoerajul general, eventual criteriu de departajare, în cazul în care, în ultima etapă, echipa din Botoroaga ar remiza (la Buteşti), iar rivalii din Plosca s-ar impune pe teren propriu (cu Sârbeni).

Cât priveşte seria a II-a, aceasta şi-a stabilit primele două clasate; după ce Tineretul Suhaia era virtual promovată la Liga a 4-a şi nu mai avea nici o emoţie, aceasta a jucat fairplay până la capăt şi a câştigat ultimul joc de pe teren propriu, cu Unirea Brânceni, ceea ce, coroborat cu victoria din deplasare a Vităneştiului, asigură acesteia din urmă prezenţa la barajul pentru promovare (indiferent de rezultatele ultimei etape).

Înainte de a vă prezenta situaţia în clasamentul celor două serii ale Ligii a 5-a, cu o etapă înante de final, să spunem că barajul pentru promovare la Liga a 4-a, pe care îl vor disputa echipele de pe locul 2 în cele două serii, se va juca sâmbătă, 15 iunie a.c.. la Roşiorii de Vede; primele clasată din cele două serii ale Ligii a 5-a vor promova direct la Liga a 4-a.

Seria I

1. Ajax Botoroaga           25      23      0        2        127-17         69 (30)

2. Astra Plosca                25      22      1        2        127-21         67 (31)

 

Seria II

1. Tineretul Suhaia           25      18      5        2        71-21           59 (20)

2. AS Vităneşti                25      14      5        6        79-40           47 (11)

 

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.