Sport

Se spune prin târg – Gabriel Vlădulescu vine, aproape sigur, la FCM Alexandria!

Vară agitată la echipa FCM Alexandria, campioana judeţeană a ultimului sezon, recent-promovată în Liga a 3-a. Pe lângă starea de incertitudine legată de lotul de jucători cu care se va aborda următoarea perioadă de pregătire, implicit noul sezon fotbalistic, lucrurile s-au precipitat şi în privinţa conducerii clubului. Astfel, pe lângă stafful tehnic – antrenorul Romulus Ciobanu are alături mai mulţi colaboratori împreună cu care pregăteşte echipa, se pare că va extinsă şi conducerea executivă a clubului.

Concret, ex-preşedintele clubului Sporting Roşiorii de Vede, Gabriel “Găbie” Vlădulescu se pare că va face parte din structura clubului alexăndrean, apropierea dintre acesta şi clubul FCM Alexandria fiind evidentă în ultima perioadă.

Dacă se va materializa acest zvon şi mai ales cum va fi el acceptat de lumea fotbalistică din Alexandria, vom afla la momentul potrivit. Cert este un lucru, faptul că există “discuţii avansate” pe această temă, venirea lui Vlădulescu la FCM Alexandria fiind o chestiune de zile.

B.Pană

One Comment

  1. Jiji BUSKA

    Sunt curios cum o sa ii aduca pe cei din ALEXANDRIA, sa manace, la carciuma lui din batranul Rosiori…

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.