Eveniment

Se reiau operaţiunile de căutare a fetiţei dispărute

cautareO amplă operaţiune de căutare a copilului dispărut în râul Dâmbovnic, va fi demarată joi, 18 decembrie a.c., începând cu ora 08.30, pe raza satului Banov, comuna Poeni, din judeţul Teleorman.

Favorizată de retragerea apelor din zonă, la această acțiune de căutare vor participa peste 90 de persoane, din care 37 pompieri militari din cadrul Detașamentului Videle. 30 de voluntari din localitatea Poeni, 8 voluntari din comuna Gratia, 8 persoane de la OMV Petrom, 3 pompieri civili de la operatorul economic menționat și 2 echipaje de la o firmă de pază.

Dispariţia fetiţei în vârstă de 3 ani şi 5 luni, în ziua de 5 decembrie a.c., în jurul orei 15.30, nu s-a produs ca urmare a manifestării fenomenelor meteorologice periculoase pe raza judeţului, ci din cauza încercării de traversare a râului Dâmbovnic, de către o familie, cu un mijloc de transport hipo, printr-un loc neamenajat.

Copilul a fost căutat timp de zece zile, misiunea fiind îngreunată de terenul inundat, greu accesibil, de debitul crescut al râului, precum şi de vegetaţia abundentă de pe marginea acestuia. Operațiunea de căutare a fost sistată până joi, astfel încât, retragerea apelor să favorizeze acest demers.

 

 

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.