Eveniment

Se pregătește debarcarea directorului DSP Teleorman

Ionela Popescu, directorul Direcției de Sănătate Publică, va fi demisă din funcție, susțin surse din rândul oficialilor. Motivele pentru care aceasta va fi revocată sunt mai mult decât evidente, din moment ce Ionela Popescu practic nu a existat în timpul scurs de la debutul pandemiei de coronavirus, cu toate că instituția pe care a condus-o a fost una esențială în gestionarea situației dificile prin care trece județul.

În locul acesteia va fi numit Stelian Cristea, inspector superior în cadrul Direcției de Sănătate Publică Teleorman și unul dintre specialiștii instituției. Sarcina noului director al DSP este una mai mult decât dificilă, în contextul în care la nivelul județului a început să crească numărul infecțiilor cu coronavirus, iar aștepările pe care le au autoritățile de la el sunt unele destul de mari.

Potrivit unor surse, schimbarea de la conducerea instituției va fi făcută luni, 6 aprilie. Aceleași surse suțin și că medicul epidemiolog Luminița Dumitrașcu va prelua funcția de director executiv adjunct al instituției.

 

One Comment

  1. O afirmatie vadit tendentioasa
    Trebuia sa fiti chemati zilnic sa vedeti cum se lucreaza si cate obstacole trebuie depasite pentru realizarea atributiilor DSP in toata aceasta actiune ?!
    Ar fi bine sa cititi toate ordonantele, ordinele MS pentru a cunoaste care este rolul fiecarei institutii si cat de neclare sunt prevederile lor
    Toate actiunile intreprinse de catre DSP au fost realizate cu aprobarea si sub coordonarea directorului executiv

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.