Sport

Se pregătesc intens – FCM Alexandria a început un stagiu centralizat de pregătire

De vineri, 30 ianuarie a.c., până duminică, 8 februarie, lotul echipei FCM Alexandria a început un stagiu centralizat de pregătire, la baza proprie, de la stadionul Municipal. În această perioadă de zece zile, lotul alexăndrean va urma un program de pregătire specific perioadei de acumulări fizice, respectiv câte două antrenamente pe zi, unul fizic, unul tactic, iar în două rânduri sunt programate meciuri de verificare (sâmbătă 31 ianuarie v. Petrolul Roata de Jos, sâmbătă 7 februarie vs. Unirea Petrolul Videle).

Antrenorul principal al echipei, Romulus Ciobanu, a explicat de ce intenţionează să urmeze acest program de pregătire centralizată în această iarnă. “Este important să urmăm această perioadă de pregătire intensă, am stabilit ca perioadă această săptămână, pentru că este şi vacanţă în învăţământ, iar mulţi din jucătorii noştri sunt elevi”, a spus Romulus Ciobanu, care a stabilit responsabilităţi pentru această perioadă fiecăruia din antrenorii secunzi, Sorin Albeanu şi Marian Botea, dar şi celui pentru portari, Marian Ioana.

La finalul acestei perioade foarte intense, antrenorul alexăndrenilor speră ca lotul de jucători să fie pregătit, într-o oarecare măsură, pentru retur, dar mai ales mizează pe câştigarea în omogenitate şi forţă, îndeosebi pentru jucătorii mai tineri din lot.

B.Pană

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.