Politic

“Se pare că cineva ne pune nervii la încercare”

În urma zvonului precum că postul de subprefect va fi dat PNL, după alegerile europarlamentare, când se spera refacerea USL, contactat de noi, deputatul Marin Almăjanu, preşedintele PNL Teleorman, ne-a declarat: “Este un zvon lansat, probabil, de propaganda PSD, pornind de la unele declaraţii ale lui Dragnea, cine ştie cu ce scop. În ce mă priveşte, nu am fost contactat de nimeni de la PSD pentru a discuta ceva în acest sens. Şi chiar dacă m-ar fi contactat nu aş fi luat în serios o asemenea propunere, pentru că noi avem alte obiective acum. Vrem să câştigăm la alegerile europarlamentare 25-30 la sută şi, bineînţeles, să ne organizăm pentru un procent mai mare şi la prezidenţiale. Repet, nici dl. Dragnea, nici altcineva nu m-a contactat pentru o asemenea propunere. Se pare că cineva ne pune nervii la încercare. Nu ne interesează o asemenea varianta. De altfel, postul a mai fost oferit UNPR, chiar şi PP-DD, dar nu s-a întâmplat nimic, acum ni-l oferă nouă?!Să fim serioşi şi să discutăm serios”.

– Se spune că tocmai de aceea nu s-a făcut nici o numire, că este păstrat pentru PNL.

– “Să-l păstreze…”.

– Dacă, totuşi, se va ajunge la o înţelegere, cine ar putea fi un potenţial subprefect, cumva dl. Cune sau Zorinel Niculcea, ori, de ce nu, mai proaspătul venit în PNL, Eugen Pîrvulescu?

– “N-are rost să mai discutăm. Asta ar mai trebui, să fie numit dl. Cune… Hai să fim serioşi. Când voi avea date certe, indiferent că da sau nu, sigur vă voi anunţa”.

Şi o altă opinie, cea a deputatului Calotă Florică Ică: “Este o gogoriţă pe care PSD-ul ne-o serveşte pentru a ne mai amăgi o dată. Suntem acum destul de precauţi şi nu răspundem la asemenea provocări. Este doar un zvon. Intrăm în campania electorală şi suntem organizaţi după un program şi o strategie bine gîndite cu care să câştigăm alegerile europarlamentare şi prezidenţiale, respectiv cu 25-30 la sută”.

3 Comments

  1. Observator

    Acest „uzinat” cand nu mai va fi la butoane,imediat se va pupa cu psd-istii,ceea ce face si acum deatfel, dar mai pe la „spatarei”

  2. domnule „uzinat” iti cam place saracia si conducerea din totdeauna a judetului!?

  3. Ionel Uzina

    PNL in OPOZITIE la Centru si la PUTERE in teritoriu ! Majoritatea institutiilor si agentiilor subordonate ministerelor sunt „butonate” in judete de pnl-isti,pe baza algoritmului politic stabilit in USL. Curat murdar ! Cum USL nu mai exista,se impune de URGENTA : Pixurile jos domnilor directori sustinuti de PNL,deoarece ati fost NUMITI pe baza unor “concurse” cu castigator DESEMNAT inainte de inceperea examinarii concurentilor(acolo unde au fost si altii decat voi). Poate ati sarit in barca actualei majoritati,poate inca mai negociati “saltul”,dar faceti cunoscut tuturor aceasta schimbare….sa stie si “boborul” si conducerea penelista ca voi nu va mai “regasiti” in doctrina partidului care v-a propulsat. Asa este frumos si cinstit,nu mai considerati ca ca voi nu e nimeni,ca fentati pe cineva !

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.