Sport

Se organizează Campionatul Național de handbal pe plajă

Conform unei decizii a Federației Române de Handbal, în acest sezon competițional se va organiza, la nivel oficial, o ediție a Campionatului Național de handbal pe plajă. Categoriile de vârstă care vor concura sunt juniori A (1998, 1999 și 2000), respectiv juniori B (2001 și mai mici). Pentru ambele categorii, vor exista competiții distincte, masculin și feminin.

Înscrierile se primesc pe adresa Federației Române de Handbal, până cel târziu la data de 1 mai 2017. Echipele vor intra mai întâi în faza pe Euroregiune. Județul Teleorman este parte componentă a Euroregiunii RO 3, alături de Argeș, Dâmbovița, Prahova, Ialomița, Călărași și Giurgiu. Un maximum de două echipe, la fiecare categorie, se vor califica pentru turneul final. Competițiile regionale vor fi organizate de către una dintre Asociațiile Județene de Handbal existente, aici putând concura și instituția teleormăneană de profil. Data limită la care trebuie anunțate campioanele euroregionale este de 11 iunie 2017.

Turneul final va fi organizat de către Federația Română de Handbal, în perioada 30 iunie – 2 iulie 2017, într-o locație care urmează să fie desemnată ulterior.

Sperăm ca acest material să fi stârnit interesul scontat în rândul practicanților sportului de pe arenele cu semicercuri, din județul Teleorman. (Cristi Frisk)

One Comment

  1. Css Alexandria poate participa cu grupele de juniori Cristi, ramane sa vedem unde ne pregatim pe nisip pt ca sunt si alte reguli fata de jocul in sala!

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.