Sport

Se mai dispută campionatul de fotbal în sală? – Ediţia a 13-a e cu ghinion!

Una din competiţiile de tradiţie la nivel judeţean pentru perioada rece a anului este campionatul de fotbal în sală. Desfăşurat în fiecare an din 2003 până acum, campionatul pare să fi ajuns într-un moment mai delicat: ediţia a 13-a este în pericol să nu se dispute! Până ieri, 14 ianuarie, la AJF Teleorman au depus oficial cererea de înscriere doar patru echipe, ceea ce face imposibil organizarea unui turneu în adevăratul sens al cuvântului; iar AJF Teleorman pare hotărâtă să renunţe la organizarea competiţiei în acest an.

“Ce putem noi să facem, sunt doar patru echipe, nu găsim măcar şase participante, pentru a organiza o întrecere serioasă. Consider că este lipsă de preocupare din partea echipelor, nu interesează pe nimeni, iar consecinţa este renunţarea la o competiţie pe care reuşisem să o permanentizăm în fiecare an. Cred că dacă nu vom reuşi să organizăm ediţia din acest an, în mod sigur se va încheia aici campionatul de fotbal în sală”, a spus, dezamăgit, Stan Prodan, preşedintele AJF Teleorman.

În ce priveşte organizarea acestui turneu, anul acesta s-a vrut să fie mai devreme, deoarece este posibil ca în luna februarie 2015 Sala Sporturilor să intre în lucrările de reabilitare/modernizare. Numai că graba pe care organizatorii campionatului de fotbal în sală s-a dovedit fără sorţi de izbândă.

Cele patru echipe înscrise oficial în ediţia 2015 a campionatului judeţean de fotbal în sală sunt: Universitatea Alexandria, Viaţă Nouă Olteni, Rapid Buzescu, CS Vârtoape. Să precizăm faptul că cel mai mic număr de echipe participante la această întrecere a fost anul trecut, când s-au înscris doar şase echipe; la finalul acelui turneu din 2014, echipa CS Vârtoape avea să devină noua campioană judeţeană, însă, la fel ca predecesoarele sale, n-a vrut / n-a putut participa la nivel divizionar de fotbal în sală.

B.Pană

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.