Eveniment

Se înființează secția sportivă de karate S.K.D.U.N. în cadrul Clubului Sportiv Municipal Alexandria

În cadrul ședinței ordinare de astăzi, Consiliul Local al municipiului Alexandria a adoptat proiectul de hotărâre privind „înființarea secției sportive de karate S.K.D.U.N. în cadrul Clubului Sportiv Municipal Alexandria”. 

„Prin înființarea în cadrul Clubului Sportiv Municipal Alexandria a unei secții sportive de karate S.K.D.U.N se dorește atragerea sportivilor pe această ramură de sport care vor contribui la dezvoltarea cadrului de pregătire și de participare în competiții pentru sportivii Clubului în vederea obținerii unor rezultate remarcabile la toate nivelurile”, se arată în raportul de aprobare. 

Mai mult, urmările înființării secției sportive, potrivit reprezentanților municipalității, vor asigura o extindere a Clubului, cât și la nivelul secției sportive de karate S.K.D.U.N. De asemenea, înființarea acesteia va avea un rol important pentru municipiul Alexandria în competițiile sportive oficiale. 

Astfel, atât alexăndrenii, cât și teleormănenii, în general, se vor putea înscrie, în curând, la cursuri de karate în cadrul Clubului Sportiv Municipal Alexandria

One Comment

  1. Domnule Ganea, mai luati-i la trântă și pe ăi de la Euromateria&Co (?), că se mișcă în reluare cu stadionul.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.