Economie

Se deschid noi şantiere pentru modernizarea a trei drumuri judeţene

În urma hotărârilor adoptate de Consiliul Judeţean Teleorman privind devizele generale actualizate pentru modernizarea a trei drumuri judeţene se vor deschide, în perioada imediat următoare, tot atâtea noi şantiere de lucru. Este vorba de drumul Botoroaga – Frăsinet de peste 12 kilometri, aşa zisul drum pe care şi „l-a tras preşedintele Cristescu”, ca fiu al satului Botoroaga, dar de o importanţă deosebită pentru locuitorii din toată zona.

În acelaşi stadiu se află şi drumul ce leagă Orbeasca de Călineşti, cu o lungime de peste 8 kilometri, un drum intens circulat fiind într-o zonă populată, dar şi a unor târguri frecventate de toţi locuitorii din localităţile zonei de mijloc din această parte a judeţului.

Mai mult, acest drum face legatura şi cu cel care urmează să fie modernizat în acelaşi timp, respectiv de la Antoneşti la Rădoieşti, pe o distanţă de 8 kilometri, ajungând astfel într-o zonă în care, de obicei locuitorii satelor învecinate se duc doar la Roşiorii de Vede, drumul fiind unul obişnuit.

Odată terminate lucrările, pe ambele drumuri se va circula mult mai bine până la Orbeasca, unde este cel mai mare târg având totodată ieşire şi la drumul naţional Alexandria – Piteşti.

De reţinut faptul că nu se va asfalta doar partea carosabilă, ci şi intrările în gospodăriile locuitorilor din satele pe unde drumul trece, prin construirea de podeţe din beton, şanţuri dalate şi alte lucrări de drenaj pentru scurgerea apelor pluviale.

One Comment

  1. Scarbe psd-iste de jurnalisti, tot nu va puteti abtine sa ii mancati din palma putin lui Cristescu cu fiecare articol scris.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.