Politic

Se conturează lista PSD pentru parlamentare

Deşi alegerile parlamentare se apropie cu paşi repezi, iar până pe 27 octombrie, data limită de depunere a candidaturilor, au mai rămas câteva zile, social-democraţii teleormăneni sunt, poate, cei mai discreţi atunci când vine vorba de numele ce se vor regăsi pe lista de candidaturi. Se vorbeşte că Liviu Dragnea va candida pentru Camera Deputaţilor, informaţie confirmată, de altfel, de liderul social-democrat în timpul ultimei vizite oficiale din judeţ. De asemenea, este de notorietate deja faptul că unul dintre locurile considerate eligibile pentru PSD va ocupat de una dintre doamnele social-democrate, în timp ce un alt loc eligibil va reveni unuia dintre tinerii social-democraţi, atât identitatea doamnei, cât şi cea a tânărului fiind însă învăluite în mister.

Înainte de a confrunta lista de propuneri a organizaţiei din judeţ cu cea a preşedintelui PSD Liviu Dragnea, social-democraţii teleormăneni se rezumă la a discuta variantele pe care le au pregătite pentru parlamentare, fără a da însă numele celor luaţi în discuţie.

Cu toate acestea, se pare că la alegerile parlamentare de pe 11 decembrie, în tabăra social-democaţilor din judeţ, lista de candidaturi pentru Camera Deputaţilor urmează să fie deschisă de Liviu Dragnea, cea de-a doua poziţie va fi ocupată de Eli Iagăr, fost funcţionar al Primăriei Turnu Măgurele şi vicepreşedinte al Institutului Naţional de Statistică în prezent, în timp ce locul trei, de asemenea considerat eligibil pentru social-democraţii din judeţ, îi va reveni vicepreşedintelui Consiliului Judeţean Dănuţ Cristescu, însă la fel de bine este posibil ca cea de-a treia poziţie să-i revină preşedintelui Consiliului Judeţean, Adrian Gâdea.
În ceea ce priveşte lista de candidaturi pentru Senat, aceasta va fi deschisă, se pare, de deputatul Valentin Boboc. (Violeta Mocanu)

One Comment

  1. Da merita Bobocul asta ca a si performat in actuala legislatura! Poate sa spuna alegatorilor sai ce afacut el in Parlament timp de 4 ani? Sigur nu va spune ca si-a consolidat afacerile lui si a prieteni(e)lor!

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.