Eveniment

Se caută voluntari pentru Ideo Ideis

Monica DUMITRESCU

Luna viitoare, municipiul Alexandria devine pentru a XI-a oară capitala teatrului tânăr. Ediţia a XI-a a Festivalului de Teatru Tânâr Ideo Ideis se va desfăşura în perioada 8 -14 august.

Au fost selectate trupele participante, au fost desemnaţi participanţii la atelierele de teatru din Alexandria, iar în această perioadă organizatorii aşteptă înscrierea voluntarilor.

“Dacă ai între 14 şi 18 ani şi vrei să ai parte de o super experienţă vara asta te invităm să fii voluntar pe durata festivalului şi să devii parte din familia IDEO IDEIS!

Ca voluntar la IDEO IDEIS vei face parte dintr-o echipă tânără şi entuziastă şi vei putea să participi la organizarea un eveniment unic din oraşul tău. În plus, vei avea acces gratuit la toate evenimentele din cadrul festivalului cum ar fi spectacole de teatru invitate, cinemateca târzie, seara povestitorilor sau masterclass-uri cu personalităţi marcante ale scenei culturale româneşti”, se arată în apelul lansat de echipa Ideo Ideis către tinerii din Alexandria.

Înscrierile se fac până cel târziu la data de 10 iulie, prin completarea unui formular postat pe site-ul festivalului.

Pentru participarea la ediţia din acest a celui mai mare festival de teatru tânăr, organizatorii au selectat 8 din cele 23 de trupe înscrise, unele cunoscute publicului încă de la prima ediţie, altele debutante. Cea de-a noua trupă participantă este câştigătoarea festivalului local de teatru dedicat elevilor “Pauza de teatru”. Ideo Ideis nu mai este un festival competitiv, ci un proces asumat de educaţie alternativă. Organizatorii propun pasionaţilor de teatru workshopuri de dezvoltare personală prin mijloace alternative: actorie, dans, muzică, film, scriere creativă, fotografie. Structura festivalului este unică în peisajul festivalurilor de teatru din ţară şi are rolul de a-i ajuta pe participanţi să-şi îmbunătăţească abilităţile de comunicare, să capete încredere în ei înşişi şi să interacţioneze cu tipuri de modele relevante pentru dezvoltarea lor personală şi profesională.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.