Social

Se caută soluţii pentru cei 63 de oameni rămaşi fără locuri de muncă după desfiinţarea Direcţiei Generale de Pază

După ce consilierii judeţeni au votat, în cadrul şedinţei ordinare de la finalul lunii iulie, Proiectul de hotărâre privind încetarea activităţii Direcţiei Generale de Pază a Judeţului Teleorman – serviciu public cu personalitate juridică, aflat în subordinea Consiliului Judeţean Teleorman, cei 63 de angajaţi ai direcţiei şi-au pierdut locurile de muncă.

Pentru aceştia, autorităţile de la nivel de judeţ caută soluţii legale, astfel că o serie de întâlniri ale preşedintelui Consiliului Judeţean, Adrian Gâdea, cu conducerea Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă sunt programate să aibă loc în perioada următoare.

„Am avut o discuţie cu domnul director de la AJOFM ( n.r.  – Nelu Ionel Oprea ), urmează să mai avem nişte discuţii în perioada următoare, încercăm să găsim nişte soluţii corecte şi legale pentru cei care şi-au desfăşurat activitatea în cadrul Direcţiei Generale de Pază”, a declarat Adrian Gâdea, preşedintele Consiliului Judeţean.

Direcţia Generală de Pază a judeţului Teleorman s-a reînfiinţat prin reorganizarea Corpului Gardienilor Publici Teleorman, desfăşurându-şi activitatea neîntrerupt începând cu anul 1993, odată cu numirea şefului Corpului Gardienilor Publici Teleorman, prin Hotărârea Consiliului Judeţean Teleorman, şi a avut ca obiect principal de activitate asigurarea pazei obiectivelor de interes judeţean, situate pe raza judeţului Teleorman, fără pază asigurată de jandarmi sau politişti conform actelor normative în vigoare. (Violeta Mocanu)

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.