Eveniment

Se caută personal în sistemul sanitar din Teleorman/ Posturi de asistenți medicali, infirmier, îngrijitoare, liftier și economiști

Spitalul Județean de Urgență Alexandria angajează trei asistenți medicali principali în cadrul Laboratorului de analize medicale, în cadrul Serviciului de anatomie patologică și în cadrul Compartimentului Ortopedie. Pentru cele trei posturi este necesară o vechime de 5 ani în specialitate. Cât despre studiile specifice, pentru primele două posturi de asistent, candidatul trebuie să fie absolvent al școlii postliceale – specialitatea laborator, iar pentru cel din cadrul Compartimentului Ortopedie, candidatul trebuie să fie absolvent al unei facultăți de moașe și asistență medicală. De asemenea, pentru primul post, respectiv cel din cadrul Laboratorului de analize medicale, candidatul trebuie să aibă un certificat membru eliberat de A.M.G.M.A.M.R, iar pentru celelalte două posturi, certificat de membru însoțit de avizul anual eliberat de O.A.M.G.M.A M.R. – în termen, diplomă de bacalaureat și certificat grad principal. Astfel, în ordinea menționată, concursurile se vor organiza pe 3, 10 și 13 septembrie, de la ora 10:00.

Mai mult, instituția organizează concurs de recrutare pentru ocuparea funcției de asistent medical debutant în cadrul Laboratorului de analize medicale. Condițiile specifice necesare în vederea participării la concurs și a ocupării funcției contractuale sunt: absolvent al școlii postliceale – specialitatea laborator, certificat membru eliberatele O.A.M.G.M.A.M.R., nefiind necesară o anumită vechime în specialitate. Concursul se va organiza pe 3 septembrie, de la ora 10:00. De asemenea, sunt disponibile șase posturi de infirmier în cadrul spitalului –  3 posturi de infirmier debutant în cadrul Secției Neurologie, 2 posturi de infirmier în cadrul Secției Obstetrică – Ginecologie și 1 post de infirmier debutant în cadrul Centrului de Hemodializă.

Condițiile specifice necesare pentru posturile de infirmier sunt studii (școală generală), curs de infirmiere și o vechime de 6 luni în specialitate, iar pentru infirmier debutant sunt studii (școală generală), nefiind necesară o vechime în specialitate. Concursul se organizează pe 8 septembrie, la ora 10:00. Tot Spitalul Județean de Urgență Alexandria organizează concurs de recrutare pentru ocuparea funcțiilor contractuale de economist II în cadrul Biroului achiziții publice și economist debutant în cadrul Serviciului administrativ cu atribuții în achiziții. Condițiile specifice pentru aceste posturi sunt următoarele: pentru economist II (studii superioare absolvite cu diplomă de licență în profil economic și 6 luni vechime în specialitate), iar pentru economist debutant sunt necesare aceleași studii, însă fără vechime. Concursul va avea loc pe 1 septembrie, la ora 10:00.

Spitalul Municipal Turnu Măgurele

Spitalul Municipal Turnu Măgurele angajează economist II la Compartimentul administrativ, liftier și îngrijitoare la Compartimentul boli cronice. Condițiile specifice pentru a ocupa funcția de economist II sunt diplomă de licență în științe economice/administrative, atestat/curs achiziții publice sau adeverință în cazul în care nu s-a eliberat diploma și 6 luni vechime în specialitate, pentru liftier (categoria de calificare I, autorizație de liftier vizată la zi de I.S.C.I.R., școala generală, fără vechime), iar pentru îngrijitoare, condiția este absolvirea școlii generale. Termenul limită pentru depunerea dosarelor este 25 august, la ora 14:00, iar pe 1 septembrie are loc proba scrisă.

Spitalul de Pneumoftiziologie Roșiorii de Vede

Spitalul de Pneumoftiziologie Roșiorii de Vede organizează concurs pentru recrutarea unui asistent medical șef de secție la Secția pneumologie I. Pentru a participa la concurs, candidații trebuie să achite taxa de concurs de 100 de ron și să îndeplinească următoarele condiții specifice, respectiv să posede diplomă de școală postliceală sanitară, certificat de membru cu avizul anual al O.A.M.G.M.A.M.R., să aibă o vechime de minimum 5 ani ca asistent medical și este necesar și un examen pentru obținerea gradului de principal. Termenul limită de depunere a dosarelor este 3 septembrie, la ora 12:00.

Serviciul de Ambulanță Județean Teleorman/ Centrul de Transfuzie Sanguină Teleorman

Serviciul de Ambulanță Județean Teleorman angajează doi șoferi de autosanitară II la stația Alexandria, Compartiment de asistență medicală de urgență și transport medical asistat, și patru șoferi de autosanitară II la substația Roșiori de Vede, la Compartimentul de asistență medicală de urgență și transport medical asistat. Condițiile specifice pentru ocuparea posturilor sunt: diplomă de bacalaureat sau diplomă de absolvire a liceului, permisul de conducere pentru șofer profesionist valabil pentru autovehicule din categoriile B și C, diplomă de absolvire a cursului de ambulanțier și trei ani de vechime ca șofer profesionist. Termenul limită de depunere a dosarelor este pe 27 august.

Centrul de Transfuzie Sanguină Teleorman organizează concurs pentru ocuparea a două posturi de asistent medical debutant medicină generală. Pentru ocuparea posturilor, este necesar doar un certificat de absolvire a școlii postliceale. Proba scrisă a concursului are loc pe 6 septembrie, la ora 10:00. Astfel, pentru cei interesați, mai multe informații în legăutură cu toate angajările discutate pot fi accesate pe http://posturi.gov.ro/judetul/teleorman/

One Comment

  1. Luati legatura cu mister parvulescu!!

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.