Eveniment

Se caută manager pentru Spitalul Orășenesc Videle

Consiliul de administratie al S.C. SPITALUL ORĂȘENESC S.R.L. Videle organizează concurs pentru ocuparea funcției contractual vacante de manager persoană fizică, pe o perioadă determinată de trei ani, în conformitate cu prevederile Legii nr. 95/2006 privind reforma în domeniul sănătății cu modificările și completările ulterioare.

Concursul va avea loc la sediul S.C. Spitalul Orășenesc S.R.L. Videle, Str. Șoseaua Pitești nr.54, în luna februarie, și se va derula în două etape, respectiv: etapa de verificare a îndeplinirii de către candidați a condițiilor stabilite în publicatia de concurs, care va avea loc până la data de 18 februarie și este etapă eliminatorie, precum și etapa de susținere publică și de evaluare a proiectului de management, care se va desfășura la sediul spitalului, pe baza temelor cadru, în data de 24 februarie.

Persoanele interesate de înscrierea la concurs trebuie să îndeplinească o serie de condiții, respectiv: să cunoscă limba română, scris și vorbit; să fie absolvenți ai unei instituții de învățământ superior medical, economico-financiar sau juridic; să fie absolvenți ai unor cursuri de perfecționare în management sau management sanitar, agreate de Ministerul Sănătății și stabilite prin ordin al ministrului Sănătății, ori sunt absolvenți ai unui masterat; au cel puțin doi ani vechime în posturi prevăzute cu studii universitare de lungă durată, conform legii; nu au fost condamnate pentru săvârșirea unei infracțiuni comise cu intenție, cu excepția situației în care a intervenit reabilitarea; sunt apte din punct de vedere medical (fizic și neuropsihic); nu au împlinit vârsta standard de pensionare, conform legii.

În ceea ce privește tema proiectului de management, candidații pot alege din cinci subiecte posibile, ce vor fi adaptate la problemele S.C. Spitalul Orășenesc S.R.L Videle, respectiv׃ Planificarea și organizarea serviciilor de sănătate la nivelul spitalului, Siguranța și satisfacția pacientului, Managementul calitătții serviciilor medicale, Managementul rersurselor umane, Performanța clinică și financiaraă a activitătții spitalului.

Pe pagina web a S.C. SPITALUL ORĂȘENESC S.R.L. Videle www.spitalvidele.ro sunt afișate: anunțul de participare; temele-cadru proiect; bibliografia de concurs; regulamentul de organizare și desfășurare a concursului pentru ocuparea funcției de manager persoana fizică la S.C Spitalul Orașenesc S.R.L Videle.

Relații suplimentare pot fi obținute la sediul S.C. SPITALUL ORĂȘENESC S.R.L. Videle, str. Şoseaua Piteşti nr.54, oraș Videle, Teleorman, biroul Resurse Umane, telefon 0247/453.870 e-mail resurse.umane@spitalvidele.ro, între orele 08.00 – 15.00.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.