Sport

Se caută echipă în Liga a 3-a pentru Alexandria?

De câteva zile, prin unele medii fotbalistice se vorbeşte despre un oarecare interes pe care o echipă din Liga a 3-a l-ar arăta pentru a veni în Alexandria. Cât de real este acest zvon şi care ar fi echipa respectivă, nu prea se cunoaşte cu exactitate, însă curios este faptul că la jumătatea sezonului 2014-2015 se vorbeşte despre acest lucru. În acest sens, ar trebui punctat un lucru, faptul că, în conformitate cu regulamentele FRF, în timpul sezonului competiţional este interzisă orice modificare privind sediul unui club sau schimbarea terenului de disputarea jocurilor, doar în cazuri excepţionale fiind permis acest lucru.

În ce priveşte poziţia clubului FCM Alexandria vizavi de preluarea unui loc în Liga a 3-a, preşedintele numit în toamna anului trecut, Bogdan Ciobanu, a reiterat interesul pentru a juca la nivel divizionar, însă nu la acest moment, ci din vară. “Noi am mai spus-o, în vara acestui an vom face o adresă oficială către FRF prin care vom solicita, în cazul disponibilităţii unui loc în Liga a 3-a, să jucăm acolo. Fie că ar fi vorba de un loc rămas în urma barajului pentru promovare, fie ulterior, noi ne vom arăta interesul, în mod oficial, dar la vară”, a declarat Bogdan Ciobanu. Acesta a confirmat faptul că proiectul demarat în ultima perioadă, de întinerire a lotului şi promovarea jucătorilor tineri, localnici, va continua, iar în cazul unei eventuale acceptări în Liga a 3-a a echipei, lotul va fi completat corespunzător, la momentul respectiv.B.Pană

One Comment

  1. Draga Bogdane daca aveti echipa de esalon superior promovati-o nu cersiti mila altora ca daca nu aveti echipa ve-ti distruge si acel loc daca vi se va oferi aceasta sansa!Daca conducerea orasului este interesata de asa ceva,ok,sa puna la dispozitie baza sportiva unei echipe din esalon superior iar voi sa va bateti pe alte terenuri(Nanov,Branceni Purani etc.)si cand ve-ti demonstra ca meritati baza sportiva a municipiului sa o primiti!

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.