Social

Se apropie termenul-limită pentru depunerea cererilor de înscriere în programul de susținere a producției de legume în spații protejate

Direcția pentru Agricultură a Județului Teleorman informează că termenul limită de depunere  a  cererilor pentru înscrierea în “Programul de susținere  a  producției de legume în spații protejate pentru anul  2022” conform HG.148/2022 cu modificările și completările ulterioare este până la data de 1 aprilie 2022.

Având în vedere că termenul se apropie de final, cultivatorii de tomate în spații protejate din județul Teleorman sunt așteptați la sediul instituției pentru depunerea cererii de înscriere în program însoțită de documentele solicitate prin HG. 148/2022 privind obținerea ajutorului de minimis.

Documentele care însoțesc cererea de înscriere în program sunt: copie a B.I./C.I. al/a solicitantului sau al/a reprezentantului legal, dacă cererea este depusă prin reprezentant legal/ împuternicit; copie a atestatului de producător valabil până la 31 decembrie 2022; împuternicire/procură notarială şi o copie a B.I./C.I. al/a unui reprezentant; copie a certificatului de înregistrare la Oficiul Naţional al Registrului Comerţului/Registrul naţional al asociaţiilor şi fundaţiilor sau a actului în baza căruia îşi desfăşoară activitatea; dovadă cont active bancă/trezorerie; adeverinţă, în original, din Registrul agricol, conform înscrisurilor aferente anului 2022, care atestă suprafaţa de teren cu spaţii protejate utilizată de solicitant în baza oricărui act juridic care confer dreptul de folosinţă asupra terenului în cauză.

Subvenția acordată de Guvernul României prin Direcțiile Agricole județene este în valoare maximă de 4000 euro, respectiv: 3000 euro/cultură în ciclul I/ beneficiar; 1000 euro/cultură în ciclul II/beneficiar.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.