Eveniment

Scurgeri de propilena dintr-un vagon, in Gara Rosiorii de Vede

UPDATE: Incepand cu ora 18.00 a fost reluat traficul feroviar in Gara Rosiori de Nord, s-a repus in functiune linia electrica, iar vagonul cu defectiuni se afla in zona de siguranta, la peste 2 km.
Pana la remedierea defectiunilor de catre echipa specializata a transportatorului, masurile PSI sunt asigurate de catre un echipaj de pompieri de la Detasamentului Rosiorii de Vede.

 

Calatorii din Gara Rosiori Nord au fost evacuati, iar energia electrica a fost intrerupta, dupa ce au fost observate scurgeri de propilena dintr-un vagon cisterna, informeaza ISU Teleorman.

La fata locului intervin pompierii militari din cadrul Detasamentului Rosiorii de Vede, cu doua autospeciale de stingere si echipajul CBRN din cadrul Detasamentului Alexandria.

Potrivit ISU Teleorman, scurgerile sunt usoare, de la un vagon cisterna si s-a luat masura indepartarii vagonului cu defectiuni intr-o zona de siguranta, departe de gara.

Totodata, potrivit sursei citate, s-a luat legatura cu firma transportatoare pentru a trimite o echipa pentru remedierea defectiunilor.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.