Social

Școlile și grădinițele din Teleorman funcționează conform scenariului I

Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Teleorman s-a întrunit sâmbătă, 2 octombrie, în ședință extraordinară pentru a aproba scenariile de funcționare a unităților/instituțiilor de învățământ din județul Teleorman, începând cu data de 4 octombrie 2021.

Astfel, începând cu data de 4 octombrie 2021, toate unitățile de învățământ preuniversitar din județ vor funcționa conform scenariului I, care presupune participarea zilnică, cu prezență fizică a tuturor antepreșcolarilor, preșcolarilor și a elevilor în unitățile de învățământ, cu respectarea și aplicarea tuturor normelor de protecție.

Pe de altă parte, pentru clasele/grupele a căror activitate didactică a fost suspendată prin HCJSU nr. 62/24.09.2021 și nr. 66/29.09.2021 ca urmare a aparițiilor cazurilor de îmbolnăvire cu virusul SARS-CoV-2 la cadrele didactice, măsura suspendării continuă până la finalul perioadei de 14 zile.

Scenariile de funcționare a unitățiilor/instituțiilor de învățământ din județ se vor actualiza ori de câte ori va fi nevoie prin hotărâre a Comitetului Județean pentru Situații de Urgență Teleorman.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.