Social

Şcolarii şi preşcolarii teleormăneni au primit laptele şi cornul

lapte-si-cornElevii din şcolile şi grădiniţele teleormănene şi-au primit, începând de luni, 13 octombrie, laptele şi cornul prin programul cu acelaşi nume, după aproape o lună de zile de la începerea noului an şcolar.

Consiliul Judeţean a finalizat procedurile de contractare a serviciilor de furnizare a celor două produse pentru programul “Laptele şi cornul”, au fost semnate şi ultimele contracte, după expirarea perioadei de contestaţii, şi de luni, 13 octombrie, şcolarii şi preşcolarii teleormăneni au început să primească laptele şi cornul.

Peste 33.000 de elevi din ciclul primar şi gimnazial care învaţă în şcolile din judeţ vor beneficia de produsele lactate şi de panificaţie prin programul “Lapte şi corn”, anul acesta. Distribuirea a început cu întârziere, la fel ca în ultimii trei ani, însă de această dată întârzierea a fost mult mai mică, în comparaţie cu anul precedent când distribuirea a început înainte de vacanţa de iarnă, iar merele s-au distribuit abia în semestrul al doilea al anului şcolar. (C.P.)

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.