Economie

Școala “Ștefan cel Mare” din Alexandria, căminul de bătrâni din Dobrotești și mai multe blocuri de locuințe din Turnu Măgurele, renovate prin PNRR

Cseke Attila, ministrul dezvoltării, lucrărilor publice și administrației, a semnat 104 noi contracte de finanțare prin componenta C5 – Valul Renovării din Planul Național de Redresare și Reziliență.

Contractele, în valoare totală de 980.320.216,76 de lei, au fost încheiate între Ministerul Dezvoltării și autoritățile publice locale din 54 de unități administrativ-teritoriale și vizează lucrări de intervenție pentru creșterea performanței energetice a unor blocuri de locuințe și a unor clădiri publice..

Până în prezent, prin cele trei componente ale PNRR, au fost semnate 2.979 contracte de finanțare, în valoare totală de 20.743.634.310,68 de lei, a precizat ministrul.

Printre contractele semnate, se numără și trei încheiate cu unități administrativ-teritoriale din județul Teleorman: Alexandria, Dobrotești și Turnu Măgurele, investițiile vizând “Reabilitare termică a clădirii Școala “Ștefan cel Mare” Alexandria, valoarea totală a finanțării fiind de 1.616.108.63 lei, “Renovare și modernizare cămin de bătrâni în comuna Dobrotești, județul Teleorman” – 1.332.580.8 lei, “Creșterea eficienței energetice a blocurilor de locuințe din cadrul Asociației de Proprietari nr. 15 din municipiul Turnu Măgurele, județul Teleorman” – 17.996.987.54 lei.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.