Social

Școala online s-ar putea prelungi până la vacanța de iarnă

Comitetul Naţional pentru Situaţii de Urgenţă a propus, luni seară, prelungirea desfășurării cursurilor în sistem online, până pe data de 23 decembrie, când elevii intră în vacanţa de iarnă.

Membrii CNSU s-au reunit, luni seară, în ședință pentru a aproba Hotărârea 57 privind aprobarea prelungirii suspendării activităţilor care impun prezenţa fizică a preşcolarilor şi elevilor în unităţile de învăţământ şi continuarea activităţilor didactice în sistem online.

Potrivit hotărârii CNSU, decizia a fost luată la propunerea Ministerului Educaţiei, ținând cont de „evoluţia situaţiei epidemiologice”.

”Luând în considerare creşterea numărului de persoane infectate la nivel naţional, precum şi creşterea zilnică a numărului de cazuri noi confirmate, implementarea deficitară a măsurlor de prevenire, interacţiunea intensă şi mobilitatea persoanelor, aspecte care generează o presiune constantă asupra capacităţii de gestionare a unităţilor administrativ-teriotoriale şi a sistemului sanitar, CNSU adoptă prezenta hotărâre:

Art. 1: Se aprobă prelungirea suspendării activităţilor care impun prezenţa fizică a preşcolarilor şi elevilor în unităţile de învăţământ şi continuarea activităţilor didactice în sistem online, pentru perioada 9.12.2020 – 23.12.2020”, se arată în hotărârea adoptată, luni seară, de CNSU.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.