Sport

Școala gimnazială ”Mihai Viteazul” din Alexandria, câștigătoarea Trofeului Unirea la fotbal-tenis

La sala de sport a Grupului Școlar Tehnic ”Rulmentul” din Alexandria, a avut loc Trofeul Unirea la fotbal-tenis, competiție rezervată echipelor de școli gimnaziale.

Întrunirea sportivă s-a desfășurat sub auspiciile Direcției Județene pentru Sport și Tineret Teleorman, în colaborare cu Asociația Județeană de Fotbal-Tenis Teleorman și cu Inspectoratul Școlar Județean Teleorman.

Pe prima poziție s-a situat echipa Școlii Gimnaziale ”Mihai Viteazul” din Alexandria, pregătită de către profesorul Doru Vacu, dar, din punct de vedere tehnic, specialiștii consideră că gradul de competitivitate a fost unul ridicat. După cum se știe, fotbal-tenisul este una dintre cele mai reprezentative discipline sportive practicate pe raza județului Teleorman, iar pentru ca seniorii să aibă continuitate la nivel de performanță, internă și internațională, este nevoie de acțiuni care să mărească permanent aria de selecție.

Trofeul Unirea se înscrie în gama acțiunilor de inițiere și selecție, fiind un eveniment util tuturor celor care doresc să se dedice practicării sportului. Pe poziția secundă s-a clasat echipa Școlii Generale nr. 5 din Alexandria, iar ierarhia a continuat cu Școala Generală Nanov și cu Școala Generală Peretu. O partidă în cadrul acestui patrulater a fost compusă din jocuri de simplu, dublu și triplu, în conformitate cu reglementările naționale în vigoare.

DJST Teleorman a oferit premii, diplome și cupe tuturor participanților. Dincolo de clasamentul final întocmit, se poate afirma că toți participanții au fost câștigători, doar prin simpla prezență la sală. (Cristi Frisk)

 

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.