Social

“Şcoala Altfel” la pompierii videleni, pentru preșcolarii Grădiniței Siliștea

Cu prilejul activităţilor din cadrul săptămânii “Şcoala Altfel”, preșcolarii grădiniței din Siliștea au fost prezenţi printre pompierii militari ai Detașamentului Videle, care și-au deschis porțile pentru a-i familiariza pe micuți cu activitățile derulate de salvatori în situații de urgență.

După prezentarea tehnicii de intervenție, pompierii militarii au desfășurat mai multe exerciții demonstrative pentru cei mici, care s-au arătat încântați de reprezentația salvatorilor și le-au arătat, încă o dată, că sunt preferații lor.

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „A.D. Ghica” al judeţului Teleorman a organizat, în ultimii ani, în cadrul săptămânii „Şcoala Altfel”, numeroase activităţi informativ – educative, atât la sediul unității, cât și la sediile subunităților din județ (Alexandria, Roșiorii de Vede, Turnu Măgurele, Videle și Zimnicea).

Programul naţional „Şcoala altfel” are o durată de cinci zile consecutive lucrătoare în timpul anului şcolar şi poate fi derulat în perioada 1 octombrie 2018 – 31 mai 2019, pe baza unei planificări ce rămâne la decizia şcolilor.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.