Politic

Schimbările de la Prefectura Teleorman, publicate în Monitorul Oficial / Pleacă Nădrag, vine Rababoc

Pe ordinea de zi a ședinței de guvern de astăzi s-a aflat și un proiect de hotărâre privind eliberări/numiri de prefecți și subprefecți. Astfel că au fost eliberați din funcție prefecții de la Giurgiu, Mehedinți și Neamț, în timp ce au fost numiți pe funcții 6 prefecți, în județele Dâmbovița, Giurgiu, Mehedinți, Neamț, Timiș și Tulcea.

În ceea ce privește funcțiile de subprefecți, doi au fost eliberați din funcție, unul dintre ei fiind Gabriel Gigi Nădrag,  cel care a fost instalat în post cu doar câteva luni în urmă. Printre cele 8 noi numiri de subprefecți,  se numără Benone Rababoc, care face, astfel, rocada cu Gigi Nădrag, și preia una din funcțiile de subprefect de Teleorman.

În urma negocierilor purtate intens la nivel central între partidele din coaliția de la guvernare, a rămas stabilit ca în Teleorman funcția de prefect să revină PNL, iar PSD să ia cele două funcții de subprefecți.

Benone Rababoc și Gigi Iancu au fost numele vehiculate de surse din sfera politică județeană ca fiind desemnate de organizația județeană a social-democraților pentru ocuparea celor două funcții. O variantă s-a concretizat. Rămâne cealaltă în așteptare.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.