Social

Schimbări la nivelul conducerii învăţământului teleormănean

Monica DUMITRESCU
În urma nepromovării concursului pentru ocuparea funcţiei de inspector şcolar general adjunct, profesor Iuliana Stancu şi-a pierdut dreptul de a mai ocupa această funcţie în care a fost numită la sfârşitul lunii iunie 2016 şi urmează să se întoarcă la catedră.
În locul acesteia va fi numit, în cadrul unei ceremonii de eliberare din funcțiile /învestire în funcțiile de inspector şcolar general adjunct, respectiv director al Casei Corpului Didactic Teleorman, ce va avea loc astăzi, 21.10.2016, ora 14.00, la sediul ISJ Teleorman, profesor Adrian Păun, de la Liceul Tehnologic “Emil Racoviţă” din Roşiorii de Vede. Acesta a ocupat până în 2012 funcţia de director al Liceului Tehnologic “Emil Racoviţă”, în prezent fiind candidat pentru ocuparea funcţiei de director al aceluiaşi liceu.
Tot astăzi, în locul profesorului Cristian Popescu, care nu a participat la ocuparea funcţiilor de conducere în învăţământ organizat de Ministerul Educaţiei în toamna acestui an, va fi numit la conducerea CCD Teleorman profesor Eliza Sotirescu care în prezent este titular la Liceul Pedagogic “Mircea Scarlat” din Alexandria, în trecut ocupând mai multe funcţii de conducere printre care şi cea de inspector şcolar general adjunct.
Cei doi vor ocupa funcţiile în care vor fi numiţi astăzi până la data la care ministerul va organiza un nou concurs.

2 Comments

  1. Cea mai buna schimbare ar fi desfintarea colegiului ghica.

  2. Anghel SALIGNY

    Adrian PAUN, arata ca vrei binele scolii, incepi cu Saligny, de unde provii, stii dezastrul facut de paharnicul lui DUSKA si de micuta rapandula blonda, parasuta scolilor!Zboara-ii pe amandoi, explica-i doamnei general realitatea, pe termen lung vei fi invingator!

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.