Sport

Schimbări interesante la CSS Alexandria din această toamnă. Ionuţ Babadac a lăsat CSS Turnu Măgurele pentru Alexandria!

De-a lungul anilor, unul din cluburile teleormănene de tradiţie care are obiect principal creşterea, formarea şi pregătirea tinerilor sportivi a fost Clubul Sportiv Şcolar Alexandria, cunoscut şi recunoscut pe plan naţional. În condiţiile în care unele discipline sportive s-au evidenţiat în ultimii ani prin rezultatele lor, nu acelaşi lucru se poate spune şi despre secţia de fotbal care, deşi are patru catedre (patru antrenori) în ultimele sezoane nu s-a remarcat cu nici un rezultat la competiţiile naţionale.

În această conjunctură, se remarcă faptul că din această vară, vine un antrenor nou la clubul CSS Alexandria, secţia de fotbal, este vorba de Ionuţ Babadac, cel care vine în Alexandria după o perioadă de peste 7 ani petrecută la CSS Turnu Măgurele. Rezultatele reuşite de aceasta la clubul turnean (a obţinut câteva titluri judeţene la diferite categorii de juniori), dar şi cele trei sezoane de participare la juniori republicani, îl recomandă acum pentru a face performanţă şi la CSS Alexandria. Totuşi, el a recunoscut faptul că va fi foarte dificil la Alexandria, în primă fază, să continue seria rezultatelor de până acum, chiar dacă va avea în pregătire, din sezon următor două grupe de sportivi.

“Va fi greu, pentru că nu există acel nucleu de jucători pe care să putem miza, la nivelul grupelor respective. Mi-aş dori să înscriem o grupă în campionatul republican de juniori, însă momentan nu există un plan concret de pregătire, un proiect pe termen mai lung. Consider că problemele existente la secţia noastră de fotbal pot fi depăşite, însă cred că ar trebui să existe o mai bună colaborare între toţi cei implicaţi în activitatea clubului ”, a spus antrenorul Ionuţ Babadac. Cunoscut pe plan naţional şi pentru activitatea sa de arbitru (a activat atât în Liga 1, cât şi în prezent în ligile a 2-a şi a 3-a, ca arbitru asistent) Babadac a mărturisit că s-a simţit mândru de rezultatele obţinute la Turnu Măgurele şi de atmosfera pe care a reuşit să o facă acolo.

Acelaşi lucru şi-l propune să îl realizeze şi la CSS Alexandria, unde va prelua grupele de sportivi de la prof. Gabriel Lungu, cel care din acest an îşi încheie activitatea, prin pensionare. “Voi pregăti grupele de sportivi din 2003 şi 2007, pe care le preiau de la domnul Lungu, începând cu 1 septembrie, însă cu grupa 2003 am început deja să lucrez. Totuşi, în continuare aştept sportivi la pregătire, în zilele de luni, marţi şi joi de la ora 9.00, la terenul din Peco”, a mai spus antrenorul Ionuţ Babadac.

B. Pană

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.