Sport

Schimbări importante la Voinţa Saelele – Mitică Moşteanu a revenit la Roşiori, Nica a plecat, Săndel Gheorghe e noul antrenor!

Pe parcursul Cupei Teleormanul 2016, echipa Voinţa Saelele a fost una din cele mai active din punct de vedere al transferurilor de jucători, pe lângă cei aduşi, pe tabel, pentrui această competiţie. A urmat finala ediţiei a 44-a, dispută chiar la Saelele, pierdută de altfel cu 1-0 în faţa echipei Rapid Buzescu, şi lucrurile s-au tensionat imediat la echipa Voinţa. Nemulţumirea oamenilor din comună, manifestată vădit la adresa jucătorilor, în special a unor jucători “cu nume” aduşi de la nivel divizionar, dar şi faţă de delegatul echipei, Marius Nica, a provocat o stare conflictuală între suporteri şi jucători (incidentele de după fluierul de final al meciului cu Buzescu au arătat întocmai diferenţele de opinie dintre cele două părţi).

Unul din jucătorii vizaţi de nemulţumirea spectatorilor din Saelele a fost Mitică Moşteanu, jucătorul venit în postură de jucător-antrenor de la Sporting Roşiorii de Vede, căruia mai mulţi spectatori i-au cerut socoteală pentru ratarea trofeului Cupei Teleormanul. Ulterior, cu toţii aveam să constatăm faptul că Moşteanu a revenit la Roşiorii de Vede, ca jucător, lucru dovedit prin prezenţa lui în teren la ultimul joc amical al Sportingului (1-3 la Podari). În privinţa ex-delegatului Marius Nica, acesta a confirmat despărţirea de Voinţa Saelele, deşi a recunoscut că “eram încrezător că vom face o treabă bună, mai ales că era un nucleu de jucători cu experienţă în lot”.

În aceste condiţii, conducerea clubului Voinţa Saelele s-a regrupat imediat, astfel că la câteva zile de la finală a fist adus pe bancă Alexandru Gheorghe, antrenor cu experienţă la nivel judeţean şi divizionar. Prin toate aceste mutări, este clar faptul că Voinţa Saelele vrea să rămână una din echipele cu forţă din campionatul judeţean al Ligii a 4-a în sezonul următor. Iar investiţiile deosebite care au fost făcute la baza sportivă din Saelele (toţi cei prezenţi la turneul final al Cupei Teleormanul au apreciat calitatea organizatorică şi transformările care au avut loc la baza sportivă), făcute de Primăria şi Consiliul local Saelele, îşi vor găsi justificare într-o prestaţie onorabilă a echipei în campionat.

B.Pană

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.