Eveniment

Schimbări în conducerea învăţământului teleormănean

IMG_6532Monica DUMITRESCU

Începând de vineri, 24 iunie 2016, prof. Iuliana Stancu şi prof. Cristian Popescu, ocupă oficial posturile de inspector şcolar general adjunct în cadrul ISJ Teleorman, respectiv director al Casei Corpului Didactic Teleorman. Instalarea oficială în funcţii a celor doi s-a desfăşurat în prezenţa inspectorului şcolar general, prof. Valeria Gherghe, inspectorului şcolar general adjunct, prof. Monica Coman, şi a inspectorilor şcolari şi salariaţilor ISJ Teleorman. De asemenea, au participat şi Cristiana Savu Piper şi Monica Ioana Cristea, cele care au ocupat cele două funcţii până în prezent.

Subprefectul Alexandru Ceciu a fost cel care a dat citire ordinelor ministrului Educaţiei prin care au fost realizate aceste schimbări în conducerea învăţământului teleormănean.

Iuliana Stancu, cea care a fost numită în funcţia de inspector şcolar general adjunct, este profesor de fizică, titular la Liceul Tehnologic nr. 1 din municipiul Alexandria, şi a mai ocupat funcţii în cadrul ISJ Teleorman. A fost inspector şcolar pentru integrare europeană, dar şi inspector şcolar general adjunct. De asemenea, a fost director al Casei Corpului Didactic Teleorman, dar şi director al Liceului Tehnologic nr. 1.

Cristian Popescu, cel care a preluat conducerea CCD Teleorman, este profesor de geografie, gradul I, cu o experienţă în învăţământ de aproximativ 20 de ani şi a ocupat până acum funcţia de director al Şcolii Gimnaziale “Alexandru Depărăţeanu” din Roşiorii de Vede.

Cristiana Savu Piper, cea care a pierdut funcţia de adjunct al ISJ Teleorman, după ce nu a promovat concursul organizat de Ministerul Educaţiei, se va întoarce în Roşiorii de Vede, oraşul de domiciliu, unde a fost aleasă în funcţia de viceprimar din partea PSD, iar Monica Cristea, care, după o încercare nereuşită de a ocupa funcţia de director al CCD Teleorman prin concurs în 2015, nu a mai participat la concurs în 2016, se va întoarce la catedră, respectiv la Colegiul Tehnic “David Praporgescu” din Turnu Măgurele.

5 Comments

 1. observator

  Performanta scolara se obtine cu PROFESIONISTI nu cu politicieni harsiti prin toate mocirlele!

 2. Urmasii lui ALMAJANU

  Pe surse…sotul real al doamnei este bosorogul Marineky, papausarul sef al judetului!!!!Florinel este un biet maimutzoi!!!

 3. Nanoveanu

  Cristiana Savu ,,Condiment,, dupa ce a luat-o in barba la examenul de inspector general adjunct( a obtinut nota 2,75) a fost rasplatitita de PSD cu functia de viceprimar la Rosiori si in felul acesta a fost spulberata si pretentia lui Florin Piper-,,sotul acesteia,,- de a ajunge vicepresedinte al Consiliului Judetean Teleorman.

 4. Urmasii lui ALMAJANU

  Un ISJ, condus de liberali, ar schimba multe in bine in judet, alaturi de domnul Parvulescu, Titirisca, Fierascu, trebuie sa redam scolii romanesti, verticalitate, demnitate!Emil VRAJITOAREA, INSPECTOR GENERAL, iata o propunere demna de interes public, nu?

 5. Georgica ZARARU

  Un LIBERAL ADEVARAT, ca domnul Cristian POPESCU, este o chezasie si performantei scolare si profesionalismului!!!Liberalism in cuget si in fapt!!!!

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.